Moya matcha premium luomutee 30g

 Moya Matcha Premium sisältää ensimmäisen sadon nuorimmat ja hienoimmat lehdet. Tämä korkeimman laadun luomumatcha on niille, jotka arvostavat laatua.


Käytetty perinteiseen teeseremoniaan. Moya Matcha Premiumissa on runsaan täyteläinen makeahko maku ja kermainen tekstuuri. Väri on rikas jade-vihreä.

Moya Matcha Premium tehdään teepuuista, jotka on erityisesti varjostettu suoralta auringonvalolta. Tämä johtaa korkeampaan klorofylli- ja L-teaniinipitoisuuteen sekä vihreämpään väriin. Vain hienoimmat ja tuoreimmat lehdet kerätään, kuivataan ja jauhetaan.


Moya Matcha Premium on kasvanut Kiotossa Uji-alueella, joka tunnetaan korkealaatuisen vihreän teen viljelystä yli 800 vuoden ajalta. Uji-alue on tunnettu hedelmällisestä maaperästä ja puhtaasta vedestä. Alue on ihanteellinen vihreän teen kasvattamiselle, johtuen auringonvalosta, runsaista sateista ja usvasta, joka suojaa herkkiä lehtiä pakkaselta. Moya Matcha on huolella viljelty ja korjattu pienillä perhetiloilla. Sitten se jalostetaan paikallisesti Japanissa ja lähetetään pieninä erinä, jotta varmistetaan huippulaatuisuus. Tämä auttaa säilyttämään kaikki teelehtien ominaisuudet ja ylläpitämään korkeita mineraali- ja antioksidanttipitoisuuksia.
Käyttöohjeet: (lyhyt oppimäärä) Laita kaksi mittalusikallista matcha-jauhetta kulhoon ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä (80 C). Vispaa voimakkaalla ranneliikkeellä.

Matcha-juoman valmistusohje: (pidemmällä kaavalla)

1. Esilämmitä teekulho tai -kuppi kuumalla vedellä ja kaada vesi pois.

2. Mittaa n. puoli teelusikallista matcha-jauhetta tai teekulhoon tai -kuppiin. Jos omistat hienon siivilän voit siivilöidä teejauheen paakkujen välttämiseksi.

3. Kaada n. 75ml 80C-95C asteista vettä hitaasti kulhoon.

4. Sekoita matcha veden sekaan bambuvispilällä (jos et omista bambuvispilää, toki lusikkakin käy). Pyri käyttämään hyvin nopeita ranneliikkeitä ja liikuttamaan lusikkaa tai vispilää siksakkimaisesti.

5. Sekoita machaa puolisen minuuttia, kunnes juoman pinnalla on tiheä ja kaunis teevaahto.

6. Nauti!


Matcha:n kofeiinipitoisuus:

Matcha-jauhe sisältää kofeiinia 32 mg / annos, kun yhteen annokseen käytetään matcha-jauhetta noin yhden gramman verran. Vertailun vuoksi: kahvihan sisältää kofeiinia 80mg/ 1,25 dl.


ALKUPERÄMAA: Japani

Ainesosat: Japanilainen vihreä luomutee

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Moya matcha premium luomutee 30g

  • Valmistaja: MOYA
  • Tuotekoodi: 5904730935005
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 21,90€

  • Veroton: 19,21€