Weleda raskausajan hoitoöljy 100ml

 Ehkäisee raskausarpia, tekee ihosta pehmeän, joustavan ja kimmoisan.


Auttaa ihoasi säilyttämään luonnollisen joustavuuden ja kimmoisuuden raskauden aikana ja sen jälkeen. Voit ehkäistä raskausarpien muodostumista säännöllisellä, luonnonmukaisella öljyhieronnalla.Säännöllinen hieronta luonnonmukaisella raskausarpiöljyllä ehkäisee raskausarpia vatsan, reisien, takamuksen ja rintojen alueella. Säännöllinen käyttö parantaa ihon elastisuutta.Kehosi tarvitsee raskauden aikana erityisen hellää huolenpitoa, jotta voit hyvin ja pystyt nauttimaan luonnon toimista. Raskausajan hoitoöljy sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka suojaavat ihoasi ja tukevat sitä muutosten aikana. Manteliöljy, runsaasti E-vitamiinia sisältävä vehnänalkioöljy ja luomulaatuinen arnikkiuute ehkäisevät raskausarpien muodostumista ja arvokkaat ruusun, nerolin, mirhamin ja suitsukepihkan öljyt tuovat herkkää tuoksua. Puhdas, luonnonmukainen koostumus on sopusoinnussa kehosi kanssa.
Tuotteen ominaisuudet

Ehkäisee raskausarpia, parantaa huomattavasti ihon kimmoisuutta ja sileyttä. Pitää yllä ihon kosteustasapainoa. Kehitetty yhdessä kokeneiden kätilöiden ja apteekkarien kanssa, dermatologisesti testattu, sertifioitu luonnonmukainen ihonhoitotuote.


Käyttö: Hiero kaksi tai kolme kertaa päivässä raskauden alusta lähtien imetysajan loppuun saakka kevyin, pyörivin liikkein, jotka kohdistuvat vatsaan, reisiin, takamukseen ja rintoihin.Ainesosat: Manteliöljy Jojobaöljy Vehnänalkioöljy Hajuste* Arnikinkukkauute Limoneeni * Linalooli * Sitronelloli* Geranioli* Sitraali* Eugenoli* Farnesoli*

* Luonnollisista eteerisistä öljyistäValmistusmaa: Saksa

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Weleda raskausajan hoitoöljy 100ml

  • Valmistaja: WELEDA
  • Tuotekoodi: 4001638095112
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 26,95€

  • Veroton: 21,73€