RimitaOats Käsi- ja vartalosaippua Sitruunaruoho 250ml

 

Kotimainen RimitaOats nestesaippua puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta. Sen hoitavina ainesosina ovat kotimaiset kaura ja tyrni. Tuoksuna on raikas sitruunaruohon eteerinen öljy.


Pohjoismaisessa Nordic Natural Beauty Awards -luonnonkosmetiikkamittelössä parhaana nestesaippuana palkittu RimitaOats-saippuamme puhdistaa käsien ja vartalon ihon lainkaan sitä kuivattamatta. Lempeästi pesevä nestesaippua jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja sopii erinomaisesti myös usein toistuvaan käsienpesuun. Tuoksuna saippuassamme aisteja hellii raikas sitruunaruoho, joka kohottaa mielen arjen yläpuolelle.


Koko perheen iholle sopiva, atooppisen ihon parhaana pesuaineenakin mainetta niittänyt nestesaippuamme ammentaa lempeän tehonsa kotimaisesta kaurasta ja Pohjanmaan rannikolla villinä varttuneesta tyrnistä. Kauralla on ihoa rauhoittavia ja sen tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia. Kaikkia kolmea “ihovitamiinia” (A-, C- ja E-vitamiinia) ja omega-rasvahappoja sisältävä tyrni kosteuttaa ja ravitsee ihoa ihanteellisesti.


Soveltuu päivittäiseen käyttöön käsienpesuun ja suihkusaippuaksi.


Tuotekehitetty ja valmistettu Suomessa.


AINESOSAT: vesi, ammoniumlauryylisulfaatti, kokamidopropyylibetaiini, dekyyliglukosidi, glyseriini, glyseryylioleaatti, kookosglukosidi, polyglyseryyli-6 kaprylaatti, polyglyseryyli-4 kapraatti, kauraöljy, tyrniöljy, rosmariinin eteerinen öljy, auringonkukan siemenöljy, sitruunaruohon eteerinen öljy, natriumkloridi, natriumbentsoaatti, ksantaanikumi, natriumdehydroasetaatti, sitruunahappo, sitraali, geranioli


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

RimitaOats Käsi- ja vartalosaippua Sitruunaruoho 250ml

  • Valmistaja: RIMITAOATS
  • Tuotekoodi: 6430058870173
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 12,50€

  • Veroton: 10,08€