• Loppu molemmista

Mozzi Watch luonnollinen hyönteissuihke 75ml

 Mozzi Watch on luonnollinen ja turvallinen sekä äärimmäisen tehokas hyönteissuihke koko perheelle. TUKESin hyväksymä suihke pitää loitolla hyttyset, sääsket, mäkäräiset ja jopa punkit. Teho perustuu tieteellisesti todistettun Citriodiol- öljyn utteeseen.LUONNOLLINEN, KASVIPOHJAINEN HYÖNTEISSUIHKE KOKO PERHEELLE! MozziWatch® Anti Mosquito Spray on tehokas hyönteiskarkote, joka perustuu sitruunaeukalyptusuutteisiin. TUKESin hyväksymä MozziWatch suihke sisältää 30% hydratoitua syklistä sitruunaeukalyptusöljyä (Citriodiol®), joka on luonnollinen, mutta tehokkaasti vaikuttava aine. Citriodiolin tehokkuus hyönteiskarkotteena on tieteellisesti todistettu. Tosin kuin tavalliset hyönteiskarkotteet, tämä suihke ei sisällä muovin pehmennintä, eli se ei riko muovia/keinokuituja tai jätä jälkiä vaatteisiin. MozziWatch ei sisällä DEET:iä, eli käytetyintä hyönteiskarkotteiden tehoainetta, hyönteismyrkkyä eikä synteettisiä ainesosia. GMO-vapaa.

Käyttöohje (TUKES:in): MozziWatch® Anti Mosquito Spray suojaa hyttysiltä, punkeilta ja sääskiltä. Suojaa hyttysiltä 5 tunnin ajan. Karkottaa punkkeja keskimäärin 5 tunnin ja mäkäräisiä keskimäärin 2 tunnin ajan. Huomioi, ettei mikään punkkikarkote anna täydellistä suojaa.

Levitä ohut kerros paljaalle iholle kerran päivässä seuraavasti: lapsilla kasvot, niska, käsivarret ja sääret sekä 1-2 vuotiailla kasvot, käsivarret ja sääret. Aikuisille käyttö on sallittu 2 kertaa päivässä kasvoille, niskaan, käsivarsille ja säärille. Pitkähihaisten vaatteiden ja pitkien housujen käyttöä suositellaan. Valmistetta ei tule käyttää alle 1 vuotiaille.  Käytä vain ulkona tai hyvin ilmastoidussa tilassa. Vältä valmisteen joutumista silmiin, huulille tai vaurioituneelle iholle.

Kasvipohjainen, TUKESin hyväksymä, gmo- vapaa

Vaikuttava aine: Eucalyptus citriodora -öljy, hydratoitu, syklinen 30 % w/w (CAS 1245629-80-4)
Muut ainesosat: Vesi, denaturoitu etanoli, isopropanoli.
Sisältää luontaisesti: sitronellaalia, sitronellolia, eukalyptolia, limoneenia ja linalolia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Rekisterinumero: TUKES-2019-BTA-008

Alkuperä: Espanja / Viro

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Mozzi Watch luonnollinen hyönteissuihke 75ml

  • Valmistaja: MOZZI WATCH
  • Tuotekoodi: 4744457010217
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 12,95€

  • Veroton: 10,44€