Jungle Straws Bambupillin säilytyspussi vaniljanvalkoinen

Vaniljanvalkoinen bambupillin säilytyspussi. Ilmavassa pussissa pilli on helppo kuljettaa mukana tai säilyttää kotona. Bambupillin säilyttäminen pussissa takaa, ettei pilliin tule tunkkaista tai homeista hajua. Säilytyspussiin mahtuu 2 bambusta tai teräksestä valmistettua kestopilliä.

Pillit ja puhdistusharja myydään erikseen.

Huuhtele kestopillit jokaisen käytön jälkeen ja pese puhdistusharjalla silloin tällöin. Anna bambupillien kuivua ennen pussiin pakkaamista. Ei hätää, ne kuivuvat nopeasti!

Jungle Straws

100% luonnollinen: Jokainen Jungle Straws -pilli on käsin poimittu ja artesaanityönä valmistettu pienellä perhetilalla Vietnamin maaseudulla. Uusiokäyttöiset bambupillit ovat ympäristöystävällinen ja kestävä vaihtoehto muoville, ja ne on tuotettu ilman haitallisia torjunta-aineita tai kemikaaleja. Jungle Straw on jätteetön yritys, jonka koko tuotantoprosessi on turvallinen, myrkytön ja täysin luonnonmukainen.

Uudelleen käytettävä: Ihmiskunnan muoviriippuvuus vahingoittaa kaikkia saastuttamalla meriä ja vahingoittamalla elinympäristöjä ja ekosysteemejä. Jungle Straw'n luonnolliset juomapillit voi pestä myös pesukoneessa ja käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Kestävät ja vahvat bambupillit ovat täydellinen vaihtoehto kertakäyttöiselle muoville.

Alkuperämaa: Vietnam / Englanti

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Jungle Straws Bambupillin säilytyspussi vaniljanvalkoinen

  • Valmistaja: JUNGLE STRAWS
  • Tuotekoodi: 6430061561235
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 3,50€

  • Veroton: 2,82€