Attitude Luonnollinen ilmanraikastin Laventeli Eukalyptus

Ympäristösertifioitu ja hiilidioksiidineutraali ilmanraikastaja ekologiseen arkeen.

Attitude Ilmanraikastin - Laventeli-Eukalyptus, poistaa epämiellyttävät hajut luonnollisesti. Aktiivihiili ja eteeriset öljyt poistavat ja imevät tehokkaasti huoneilmasta hajuhaittoja mm lemmikkieläimistä, tupakasta, ruoanlaitosta ja maalista. Attitude Ilmanraikastin tehoaa 37 neliömetrin alueella.

Worry Free Ingredients - Raaka-aineet, joista ei tarvitse huolehtia. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeeneja eikä lisääntymiskykyisiä toksiineja.

Riippumattomassa laboratoriossa testatut Attitude-tuotteet ovat luonnollisia perustuen mineraali- ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Attitude pyrkii myös säästämään ympäristöä minimoimalla ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankinnassa.

Käyttöohjeet:

 1. Avaa muovinen kansi

 2. Poista foliosinetti

 3. Laita kansi takaisin paikoilleen

 4. Säädä raikastimen tuoksun voimakkuus halutulle tasolle

Attitude

Attitude on kanadalainen sarja sertifioidusti ekologisia ja hiilidioksidineutraaleja pesu- ja kodin puhdistusaineita. Attituden tuotteita käyttämällä sinun ei tarvitse huolehtia ovatko tuotteiden raaka-aineet turvallisia. Yritys on myös sitoutunut vegaaneihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin ja tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eikä näissä näin ollen käytetä listattuja allergeeja.
Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Attitude Luonnollinen ilmanraikastin Laventeli Eukalyptus

 • Valmistaja: ATTITUDE
 • Tuotekoodi: 0626232552287
 • Verkkokaupassa sekä
  Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
 • 9,50€

 • Veroton: 7,66€