Foodin kaakaovoi luomu 750g

 

Raakakaakaovoimme valmistetaan 100 % Criollo alkuperäislajikkeen kaakaosta, jolla on pitkä historia Perun Amazonialla. Aito kaakaovoi on kaakaopapujen siemenistä uutettua rasvaa ilman lisäaineita ja se valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, mikä säilyttää raakakaakaon luonnolliset ravintoaineet parhaiten.

Foodinin kaakaotuotteet tulevat Cuzcosta, Machu Picchun vuoren tuntumasta, jossa sitä viljelee tuhannet pienet perheviljelijät. Viljelijöillä on pitkät perinteet kaakaon viljelyssä useamman sukupolven ajalta, joten jotkut kaakaopuut ovat jopa 80-100 vuotta vanhoja, alkuperäislajikkeen kaakaota, 100% criolloa.

Kaakaovoi on loistava lisä smootheihin, leivonnaisiin sekä jälkiruokiin. Voit myös valmistaa siitä valkoista suklaata. Huoneenlämmössä kaakaovoi on kiinteää, joten itse tehdyt välipalapatukat saa mukaan ilman että ne sulavat.

Kaakaovoin pehmeä koostumus ja makea tuoksu tekevät siitä suositun aineen myös ihonhoidossa. Kaakaovoi sulaa kehon lämmöstä ja imeytyy hyvin ihoon. Raskaana olevat naiset ovat jo pitkään käyttäneet kaakaovoita estämään ja hoitamaan raskausarpia.

Alkuperämaa Peru

Energiaa 900 kcal
Proteiinia 0 g
Hiilihydraatteja 0 g
- joista sokereita 0 g
Rasvaa 100 g
- joista tyydyttyneitä 60 g
Suolaa 0 g
E-vitamiinia 3,9 mg
K-vitamiinia 53,9 mcgKirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Foodin kaakaovoi luomu 750g

  • Valmistaja: FOODIN
  • Tuotekoodi: 6430051821028
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 22,95€

  • Veroton: 20,13€