Goloka Myrrh Mirhami suitsukepihka 30g

Goloka Myrrh (mirhami) suitsuke on makeahko, joskus jopa hieman katkera tuoksu.


Ayurveda-lääketieteessä mirhaa käytettiin mm. haavojen ja ruoansulatuksen parantamisessa. Myös muinaiset egyptiläiset käyttivät mirhaa parantamiseen sekä hengellisissä rituaaleissa.


Suitsukepihka, 30g

Pakkauksessa 30g suitsukepihkaa. Suitsukepihka on peräisin Commiphora myrrha puusta Afrikasta. Pakattu tuote-erästä riippuen pahvipakkukseen tai muovipussiin.


Golokan suitsukepihkat tuottavat pyhää savua ja miellyttävää tuoksua, joka puhdistaa negatiiviset energiat, yhdistää meidät korkeampaan tietoisuuteen ja henkisiin ulottuvuuksiin sekä ympäröi korkeammalla värähtelyllä. Tuoksua käytetään myös fyysisen ja energisen kehomme parantamiseen, tasapainottamiseen sekä suojaamiseen.Suitsukepihka (eng. resin) on suitsukkeen puhtain ja luonnollisin olomuoto. Pihka on käytännössä puiden, pensaiden ja kasvien mahlasta kuivattua ja kovetettua ainesta. Pihkan sekaan saatetaan myös sekoittaa eteerisiä öljyjä sekä muita aromaattisia aineita kuten kuivattuja kukkia tai puiden haketta. Palaessaan pihka vapauttaa siihen sidotut aromit.


Toisin kuin suitsuketikut, pihka ei pala itsestään vaan vaatii palaakseen erillisen lämmönlähteen, esimerkiksi kuuman hiilen. Suitsukepihka poltetaan tulen kestävässä astiassa, esimerkiksi padassa tai keraamisessa astiassa.


Savuton vaihtoehto on sekoittaa pihkaa tuoksulyhdyn kupissa neutraaliin kasvipohjaiseen öljyyn, jonka jälkeen seos höyrystetään pienen kynttilän avulla.

Perehdythän omatoimiseti tuotteen käyttötapoihin ja turvallisuuteen

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Goloka Myrrh Mirhami suitsukepihka 30g

  • Valmistaja: GOLOKA
  • Tuotekoodi: 8906051436190
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,95€

  • Veroton: 3,99€