Auroshikha Myrrh Mirhami Suitsukepihka 50g

 

Auroshikha Myrrh (mirhami) suitsuke on perinteikäs, tuhansia vuosia vanha tuoksu. Mirhami tuoksuu hieman makeahkolta, mausteiselta, salmiakin vivahteiselta ja on parhaimmillaan aamulla poltettuna heti heräämisen jälkeen.


Tuhansia vuosia sitten mirhamia poltettiin yhdessä frankinsensin ja santelin kanssa, jolla pyrittiin luomaan puhdistavaa energiaa.Suitsukepihka (eng. resin) on suitsukkeen puhtain ja luonnollisin olomuoto. Pihka on käytännössä puiden, pensaiden ja kasvien mahlasta kuivattua ja kovetettua ainesta. Pihkan sekaan saatetaan myös sekoittaa eteerisiä öljyjä sekä muita aromaattisia aineita kuten kuivattuja kukkia tai puiden haketta. Palaessaan pihka vapauttaa siihen sidotut aromit.


Toisin kuin suitsuketikut, pihka ei pala itsestään vaan vaatii palaakseen erillisen lämmönlähteen, esimerkiksi kuuman hiilen. Suitsukepihka poltetaan tulen kestävässä astiassa, esimerkiksi padassa tai keraamisessa astiassa.


Savuton vaihtoehto on sekoittaa pihkaa tuoksulyhdyn kupissa neutraaliin kasvipohjaiseen öljyyn, jonka jälkeen seos höyrystetään pienen kynttilän avulla.

Perehdythän omatoimiseti tuotteen käyttötapoihin ja turvallisuuteen

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Auroshikha Myrrh Mirhami Suitsukepihka 50g

  • Valmistaja: AUROSHIKHA
  • Tuotekoodi: 8904031336096
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 6,95€

  • Veroton: 5,60€