bertil´s Unisin Yrttiuute- melatoniinitabletti 90tabl

 Kotimaiset bertil’s Unisin -tabletit sisältävät mieltä rauhoittavia ja nukahtamisaikaa lyhentäviä tehoaineita. Unisin ei ole pelkkä melatoniinitabletti. Se on parhaalla asiantuntemuksella luotu yhdistelmävalmiste, joka tarjoaa parhaan hyödyn aktiiviselle ihmiselle.

Melatoniini on kehollemme tuttu ”pimeähormoni”, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sitruunamelissa (Melissa officinalis) ja kärsimyskukka (Passiflora incarnata) ovat mielen levottomuuteen käytettyjä yrttejä. Vihreästä teestä tunnettu L-teaniini vahvistaa bertil’s Unisinin monipuolisuutta.

Käyttötarkoitus

 • Unentuloa helpottamaan

 • Kiireisen arjen keskellä rentoutumiseen

 • Vaihtoehdoksi vahvoille melatoniinivalmisteille

 • Avuksi lievittämään aikaerosta johtuvaa levottomuutta


Terveysväittämät

 • Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

 • Unisin on laktoositon, gluteeniton, sokeriton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia


Kenelle

 • Levollista unta kaipaaville

 • Kiireisille ja stressaantuneille uraihmisille

 • Kuntoilijoille; raskaan treenin jälkeiseen rentoutumiseen

 • Aikavyöhykkeiden yli matkaileville


Annostus aikuisille: 1 – 2 tablettia illalla n. 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.


Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää: Sitruunamelissauutetta 150 mg, kärsimyskukkauutetta 100 mg, L-teaniinia 75 mg, melatoniinia 1,5 mg.


Sitruunamelissa perinteisenä kasvirohdosvalmisteena
Sitruunamelissalla (Melissa officinalis) on useita tutkittuja ja perinteisesti hyödynnettyjä terveysvaikutuksia. Laajin tieteellinen näyttö koskee yrttiuutteiden vaikutus mielialaan rauhoittavasti. Kliinisen näytön pohjalta monissa Euroopan maissa sitruunamelissavalmisteita on kaupan lääkelainalaisina perinteisinä kasvirohdosvalmisteina. bertil’s Unisin -tabletit sisältävät maltillisen, mutta yhdistelmävalmisteen kannalta sopivaksi arvioidun määrän korkealaatuista sitruunamelissauutetta.


Kärsimyskukka perinteisenä kasvirohdosvalmisteena
Myös kärsimyskukkaa (Passiflora incarnata) on käytetty mielialaan rauhoittamiseen ja kliinisen näytön pohjalta sitä on kaupan lääkelainalaisina perinteisinä kasvirohdosvalmisteina. bertil’s Unisin -tabletit sisältävät maltillisen, mutta yhdistelmävalmisteen kannalta sopivaksi arvioidun määrän korkealaatuista kärsimyskukkauutetta.


Melatoniinin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa
Vahvat melatoniinivalmisteet vaativat vuosikymmenten ajan lääkärin määräämän reseptin. Nykyisin alle 2 mg melatoniinia käyttöannoksessa sisältäviä tuotteita voi myydä vapaasti ja käyttää turvallisesti. EU elintarviketurvallisuusviranomaisen EFSA:n arvion mukaan 1 mg annos melatoniinia auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun annos nautitaan lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Pienen melatoniiniannoksen vaikutus on mieto. Siksi bertil’s Unisin -tablettien koostumusta on täydennetty vastaavasti miedoilla ja turvallisilla luonnon yrttiuutteilla.


Ainesosat: Täyteaine selluloosajauhe, sitruunamelissa (Melissa officinalis) -uute 17 %, kärsimyskukka (Passiflora incarnata) -uute 11 %, L-teaniini -uute 8 %, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, melatoniini 0,2 %.

Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna

Pakkauskoko: 90 tablettia / 41 g


bertil’s Unisin -tabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin laadittuja yhdistelmätuotteita.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

bertil´s Unisin Yrttiuute- melatoniinitabletti 90tabl

 • Tuotekoodi: 6416227014852
 • Verkkokaupassa sekä
  Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
 • 17,54€

 • Veroton: 15,39€