bertil's Health iho omega mustaherukansiemenöljykapseli

 

PUHDAS, KOTIMAINEN MUSTAHERUKKAÖLJY

Iho Omegan vakioitu BC634-mustaherukansiemenöljy valmistetaan Suomessa viljellyistä mustaherukoista. Pohjoisten viljelyolosuhteiden puhdas ilma, viljelymaa ja kasteluvesi sekä pitkät kesäpäivät rikastavat marjoihin ulkomaisia lajitovereita rikkaamman sisällön.

GLA:A JA VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ RASVAHAPPOJA

Iho Omega sisältää runsaasti iholle hyvää gammalinoleenihappoa GLA:a (omega-6). Itseasiassa enemmän kuin mikään ulkomainen jättihelokkiöljy. Se on myös helokkiöljyjä monipuolisempi. Mustaherukkaöljyssä on välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa (1:4). Se sisältää myös öljyhappoa (omega-9) ja muualla luonnossa harvinaista stearidonihappoa (omega-3). Stearidonihapolla uskotaan olevan tärkeä rooli koko rasva-aineenvaihdunnan tasapainottamisessa.

VAHVOJA ANTIOKSIDANTTEJA

Herukkaöljyn luonnostaan runsaat E-vitamiinit (useat eri tokoferolit ja tokotrienolit) ovat vahvoja antioksidantteja. Ne suojaavat itse öljyä, mutta öljyn nauttimisen jälkeen E-vitamiini edistää myös elimistömme kaikkien solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

HELLÄVARAINEN VALMISTUS SÄILYTTÄÄ ÖLJYN LUONNOLLISENA

Mustaherukan siemenet sisältävät ainutlaatuista öljyä. Emme kuitenkaan pysty hyödyntämään sitä marjoja syöden, koska pienet siemenet kulkeutuvat nopeasti ja hajoamattomina ruoansulatuskanavan läpi. Öljy on nautittava sellaisenaan.

Iho Omegan BC634-öljy valmistetaan hiilidioksidiuutolla Torniossa. Hiilidioksidiuutto on ylivoimainen luonnon bioaktiivisten aineosien eristysmentelmä. Hiilidioksidi suojaa arvokkaita rasvahappoja ja antioksidantteja hapettumiselta. Öljy valmistetaan ilman kemiallisia liuottimia ja korkeita lämpötiloja.

KÄYTTÖTARKOITUS

 • Kuivalle ja kutisevalle iholle

 • Herkälle ja ärtyneelle iholle

 • Ikääntyvälle iholle

 • Ravinnon täydentämiseen raskauden ja imetyksen aikana

KUTISEVALLE JA KUIVALLE IHOLLE

Iho Omega -mustaherukansiemenöljykapseli sisältää luonnostaan runsaasti kaikkia ihon tarvitsemia rakennusaineita. Se hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon myös näyttämään nuorekkaalta (beauty from within).

RASKAUDEN JA IMETYKSEN AIKAISIIN TARPEISIIN

Mustaherukansiemenöljy sisältää tärkeitä ravintoaineita. Tuotekohtainen kliininen tutkimus osoitti, että Iho Omegan puhdas herukkaöljy on turvallinen vaihtoehto raskaana olevien ja imettävien äitien sekä pikkuvauvojen ravinnon täydentämiseen.

SOLUJEN SUOJAKSI KOKO KEHOLLE

Mustaherukansiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiiniaktiivisia luonnollisia tokoferoleja, jotka suojaavat elimistömme soluja hapettumisstressiltä.

Suomalaista BC634-herukkaöljyä on täydennetty beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia.

KENELLE

 • Kaiken ikäisille naisille ja miehille

 • Lapsille

 • Raskaana oleville ja imettäville äideille

 • Kasvissyöjille, vegaaneille

 • Herkille kala-allergikoille

TERVEYSVÄITTÄMÄT / KLIININEN NÄYTTÖ

Iho Omega sisältää beetakaroteenia, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia.

SUOMALAINEN TUOTEKOHTAINEN TUTKIMUS:

Mustaherukansiemenöljy vastasyntyneiden lasten atooppisen ihottuman ennaltaehkäisyssä.
Linnamaa P. et al. Clin. Exp. Allergy. 2010 (40) 1247-55

Turun yliopistossa tehty kliininen tutkimus selvitti suomalaisen BC634-öljyn vaikutusta atooppisen ihottuman puhkeamiseen pikkulapsilla. Tutkimukseen osallistui 322 suomalaisäitiä, joista  valtaosa oli atoopikkoja. Äidit nauttivat raskauden ja imetyksen aikana BC634-herukkaöljyä tai vertailutuotteena ollutta oliiviöljyä. Imetyksen jälkeen vauvojen ravintoon lisättiin päivittäin 1 g nestemäistä öljyä. Lasten atopian puhkeamista seurattiin enimmillään 2-vuotiaaksi asti.
Tulokset: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20545710

Atopia on Suomessa yleinen ja herkästi periytyvä iho-ongelma. Sen
syntymekanismeihin voidaan silti vaikuttaa raskauden ja imetyksen aikaisella ravitsemuksella. Herukkaöljyn ja sen aineenvaihduntatuotteiden tiedetään olevan tärkeässä asemassa mm. vauvan autoimmuunijärjestelmän tasapainoisessa kehityksessä. Ravitsemuksella voidaan vaikuttaa myös aikuisen ihon hyvinvointiin.

SUOMALAINEN TUOTEKOHTAINEN TUTKIMUS:

Mustaherukansiemenöljyn ja kalaöljyn vaikutusten erot plasman rasvahappokoostumukseen, seerumin kokonais- ja lipoproteiinien rasvoihin sekä plasman glukoosi- ja insuliinipitoisuuteen.
Tahvonen R. et al. J. Nutr. Biochem. 2005, 16, 353-359

Turun yliopistossa tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa selvitettiin suomalaisen BC634-mustaherukansiemenöljyn vaikutuksia mm. LDL-kolesteroliin ja HDL/LDL-suhteeseen. Tutkimuksessa nuoret ja terveet koehenkilöt nauttivat vuorojaksoin mustaherukansiemenöljyä ja kalaöljyä 4 viikon ajan.
Tulokset: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15936647

 

Pakkauskoko: 60 ja 150 kaps.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet

2 - 4 kaps.

Rasvaa

1,0 - 2,0 g

Tyydyttyneitä rasvahappoja

70 - 140 mg

Kertatyydyttymättömiä rh., josta

135 - 270 mg

- öljyhappoa (omega-9)

130 - 260 mg

Monityydyttymättömiä rh., josta

725 - 1450 mg

- linolihappoa (omega-6)

450 - 900 mg

- gammalinoleenihappoa (omega-6)

120 - 240 mg

- alfalinoleenihappoa (omega-3)

135 - 270 mg

- stearidonihappoa (omega-3)

25 - 50 m


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

bertil's Health iho omega mustaherukansiemenöljykapseli

 • Valmistaja: BERTILS HEALTH
 • Tuotekoodi: 6416227010533
 • Verkkokaupassa sekä
  Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
 • 39,00€

 • Veroton: 34,21€