• Loppu molemmista

Foodin Virta ravintolisäjauhe 100g

 Foodinin Virta-jauhesekoitus on tarkoin valittu kokonaisuus täynnä pirteitä raaka-aineita! Pitkiin palaveripäiviin tai vaikkapa ahkeraan treenaukseen kaveriksi sopiva Virta on helppo sekoittaa veteen, ja ottaa osaksi astetta parempaa päivärutiinia.


Tyypillisiin kofeiinipohjaisiin piristeisiin verrattuna Virta-jauhesekoitus on tasapainoisempi kokonaisuus, ja kofeiinia on maltillinen määrä: 1 tl Virta-jauhetta (2.5 g) sisältää 35 mg kofeiinia, kun taas vastaavasti 2,4dl suodatinkahvia sisältää kofeiinia 180 mg. Teobromiini ja teofylliini täydentävät kofeiinin piristävää vaikutusta, kun taas jauheen sisältämä L-teaniini tasapainottaa sitä.

Sekoituksen kofeiini ja teobromiini ovat peräisin Chocamine -kaakaouutteesta, teofylliini yerba mate -uutteesta. Yerba maté (mate) on matepuun lehdistä ja nuorista oksista hauduttamalla valmistettu juoma. Se ei ole varsinaisesti teelaji, mutta sitä käytetään hyvin samalla tavalla kuin teetä. Perinteisesti matea on käytetty virkistykseksi Etelä-Amerikan alkuperäisintiaanien keskuudessa.

Chocamine-uutteen ja yerba maten lisäksi jauhe sisältää punajuurimehujauhetta, sitruunamehujauhetta, cordyceps-uutejauhetta, L-teaniinia ja merisuolaa.


Virta-jauhesekoitus sopii parhaiten aamupäiviin tai alku-iltapäiviin, ja se on helppo sekoittaa veteen. Suositeltu vuorokausiannos: 1–2 tl = 2.5–5.0 g


Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Allergeenit: Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).


Ravintoarvo per 1 tl/ 2tl: Punajuurimehu: 656 mg / 1312 mg Yerba mate: 615 mg / 1230 mg Chocamine Plus: 205 mg / 410 mg L-teaniini: 164 mg /328 mg Cordyceps: 164 mg /328 mg


Ainesosat: Punajuurimehujauhe, Yerba mate -uutejauhe, sitruunamehujauhe, Chocamine Plus (teobromiini, kofeiini) -kaakaouutejauhe, cordyceps-uutejauhe, L-teaniini, merisuola


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Foodin Virta ravintolisäjauhe 100g

  • Valmistaja: FOODIN
  • Tuotekoodi: 6430048230109
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 14,90€

  • Veroton: 13,07€