• Loppu molemmista

Bertil´s Kasviperäinen D3-vitamiini 50 mcg 100tbl

 Kotimainen, kasviperäinen bertil’s D3-vitamiini sisältää aktiivista D-vitamiinia (kolekalsiferoli) vegaanisessa muodossa. D-vitamiini on eristetty tarkoitusta varten kasvatetuista levistä. Tuotanto ei rasita ympäristöä ja on vegaanisia arvoja kunnioittava vaihtoehto perinteiselle, lampaanvillasta eristetylle D3-vitamiinille.


D-vitamiinia tarvitaan vahvan luuston ja hampaiden ylläpitoon. D-vitamiini mm. edistää ravinnon sisältämän kalsiumin imeytymistä verenkiertoon. Lisäksi se on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn ylläpidolle. D-vitamiinilisää suositellaan etenkin vuoden pimeimpien kuukausien ajaksi, mutta monille kohderyhmille myös ympärivuotiseen käyttöön.


bertil’s Kasviperäinen D3-vitamiini valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita.Annostus: 1 tabletti päivässä.Ainesosat:

Täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, maissitärkkelys, vegaaninen kolekalsiferoli (ei-EU), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.


Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.


Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

bertil’s Kasviperäinen D3-vitamiini on laktoositon, gluteeniton ja sokeriton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Bertil´s Kasviperäinen D3-vitamiini 50 mcg 100tbl

  • Valmistaja: BERTIL´S
  • Tuotekoodi: 6416227014944
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 15,95€

  • Veroton: 13,99€