Rimita Green RimitaDeo alumiiniton deodorantti 50ml

 Luomusertifioitu vegaanilaatuinen RimitaDeo -luonnondeodorantti ehkäisee tehokkaasti hienhajua ja fiiliksen raikkaana koko pitkän päivän. Kyseessä on antibakteerinen deodorantti, jonka vaikuttavina aineina ovat luomuviljellyt aloe vera, rosmariini, laventeli, sitruuna ja kamomilla. RimitaDeo-luonnondeodorantissa on mieto, luonnollinen tuoksu. Tämä unisex-deodorantti sopii oikein oivallisesti sekä miesten että naisten kainaloihin. RimitaDeo-luonnondeodorantti ei sisällä alumiinia tai ruokasoodaa. Se ei myöskään tahraa vaatteita tai aiheuta muutakaan tuhoa.Usein kysytyt kysymykset

Mihin RimitaDeon teho perustuu?

RimtiaDeo on antibakteerinen deodorantti, jonka vaikuttavina ainesosina toimivat luomuviljellyt aloe vera, rosmariini, laventeli, sitruuna ja kamomilla. Antibakteerisia ainesosia ovat mm. aloe vera sekä rosmariini kun taas esimerkiksi kamomilla toimii ihoa rauhoittavana ainesosana.

Sopiiko RimitaDeo sekä miehille että naisille?

Kyllä, RimitaDeon kevyt ja luonnollinen tuoksu sopii sekä miehille että naisille.

Sisältääkö RimitaDeo soodaa?

Ei sisällä. Soodaa käytetään joissain deodoranteissa bakteerientappajana, RimitaDeossa antibakteerisina aineina toimivat mm. aloe vera ja rosmariiniuute.

Sisältääkö RimitaDeo alumiinia?

Ei sisällä. RimitaDeo on ekologinen alumiiniton deodorantti, ei antiperspirantti. Alumiinia käytetään useissa antipersiranteissa tukkimaan ihohuokosia ja estämään hikoilua.


AINESOSAT: Vesi, aloe vera lehtiuute*, oliiviuute*, glyseriini, trietyylisitraatti, setearyylialkoholi, glyseryylistearaattisitraatti, sinkkirisiinoleaatti, rosmariiniuute*, laventeliuute*, sitruunan kuoriuute*, polyglyseryyli-3 kaprylaatti, oryza sativa starch (riisin siemenestä saatava polymeeripit. hiilihydraattiaines), kamomillauute*, kehäkukkauute*, myrttiuute*, parfyymi, ksantaanikumi, natrium bentsoaatti, bentsyylialkoholi, salisyylihappo, sorbiinihappo, natriumdehydroasetaatti, natriumalginaatti, sitruunahappo, maltodekstriini, limoneeni, linalooli, sitraali, kumariini.

Pakkaus: 50ml roll-on
Valmistusmaa: Suomi

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Rimita Green RimitaDeo alumiiniton deodorantti 50ml

  • Valmistaja: RIMITA GREEN
  • Tuotekoodi: 6430058870104
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 11,90€

  • Veroton: 9,60€