Madara grow volume shampoo 250ml

 

Terveet hiukset edellyttävät ravintoaineiden tehokasta hyväksikäyttöä karvatupissa eli follikkeleissa. Tärkeiden ravintoaineiden puute sekä ulkoiset tekijät, kuten voimakkaat kemialliset käsittelyt, epäterveelliset elämäntavat ja pitkäaikaiset sairaudet voivat aiheuttaa ongelmia, kuten hiustenlähtöä ja hiusten ohenemista. Sienten anti-inflammatoriset ominaisuudet ja antioksidanttipitoisuus luovat pohjan terveille ja tuuheille hiuksille. Sienet ovat tehokas vitamiinien, antioksidanttien ja kivennäisaineiden lähde. Nämä ovat terveiden, vahvojen hiusten lähtökohta, ja oleellisia hiustenlähdön ja muiden hiuspohjan ongelmien ehkäisyssä. Sienten polymeerit toimivat myös hiuskuitujen pinnoittajana. Unisex

Aktiiviraaka-aineet:

Sinkki tasapainottaa hiuspohjaa, ehkäisee hiustenlähtö.Sinkillä on tärkeä rooli solujen jakautumissa. Sinkin on tieteellisesti todistettu olevan välttämätön hivenaine hiuspohjan hyvinvoinnin ja hiusten kasvun kannalta.

Kofeiini ehkäisee hiustenlähtöä, nopeuttaa hiustenkasvua, ylläpitää pituutta. Kofeiini virkistää hiusjuuria ja edistää hiusten kasvua. Se lisää myös verenkiertoa hiuspohjaan, joka edistää ravinteiden kulkua hiusjuuriin. Näin hiuspohja ja hiusjuuret pysyvät terveinä ja ravittuina.

Kanttarelli – Keltavahvero sisältää runsaasti C- ja D -vitamiinia ja kaliumia, sekä kaikista kasviksista eniten B-vitamiinia. Vaikka kantarellin vitamiinit ovat hyödyllisiä hiuspohjalle, sen beetaglukaani hoitaa myös hiuskuituja. Kantarelli on loistava B-vitamiinien lähde. B-vitamiinit auttavat kuljettamaan happea ja ravinteita hiuspohjaan. Tämä edistää hiustenkasvua.

B3-niasiini parantaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistää hiusten kasvua. Se lisää myös keratiinin tuotantoa.

B5 tunnetaan nimellä pantoteenihappo, pinnoittaa vaurioituneita hiussäikeitä, parantaa hiusten joustavuutta ja kosteuden säilyttämistä.

Valitse tämä tuote, jos hiustyyppisi on: kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön, myös värjätyille hiuksille.

Tuotteen keskimääräinen kesto: n. 5kk

Koko: 250ml

INCI: Aqua/Water, Lauryl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Cantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract*, Glycerin**, Citric Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, PCA Glyceryl Oleate, Zinc PCA, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Aroma/Fragrance, Caffeine, Xylitylglucoside, Benzyl Alcohol, Anhydroxylitol, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydrolysed Keratin, Xylitol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene***, Geraniol***, Linalool***, Citronellol***.

*luomuviljelty

**valmistuksessa käytetty luomu raaka-aineita

99% luonnon raaka-aineita

4% luomu raaka-aineita

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta mieluiten alkuperäisessä pahvipakkauksessaan.

Sertifiointi: ECOCERT

Vegaani. Pähkinätön. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Madara grow volume shampoo 250ml

  • Valmistaja: MADARA
  • Tuotekoodi: 4751009820682
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 19,90€

  • Veroton: 16,05€