• Loppu molemmista

Avril huullipunakynä Bois De Rose

 Tähän uutuuteen on helppo ihastua. Avril huulipunakynä antaa täyteläisen, intensiivisen ja mattapintaisen sävyn huulille. Se ei sisällä monissa huulipunissa olevaa helmiäistä. Huulipunakynän muoto mahdollistaa tarkan ja siistin rajauksen. Vaikka kynä saattaa äkkiä kuulostaa kovalta tai hankalalta käyttää, ei Avril huulipunakynä sitä ole. Sheavoin ja kasviöljyperäisen koostumuksen ansiosta tuote levittyy uskomattoman helposti ja pehmeästi. Huulipunakynän sisältämä jojobaöljy kosteuttaa ihoa aivan kuten huulivoide. Tuote ei sisällä mitään turhia kemikaaleja, kuten silikonia tai muoviperäisiä yhdisteitä.

Sävy Bois de Rose on vaaleampi ruusunpunainen mattasävy. Ei sisällä helmiäistä.


Ecocert-sertifioitua, aitoa luonnonkosmetiikkaa. Huulipunakynää tai sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein, kuten ei mitään muitakaan Avril-tuotteita. Tuote on gluteeniton ja 100 % sen ainesosista on luonnollista alkuperää. Luomulaatuisten raaka-aineiden osuus on myös erittäin suuri, 42 % kokonaisnainesosista.

Käyttövinkki: levitä ensin yksi kerros. Sitten paina huulet hellästi kasvopaperin ja imeytä ylimääräinen pigmentti pois. Levitä heti perään toinen kerros voidetta. Näin toimimalla saat aikaan erittäin kauan kestävän huulimeikin.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu

100 % ainesosista on luonnon omia raaka-aineita

42 % ainesosista on luomulaatuisia

Ei testattu eläinkokein

 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Avril huullipunakynä Bois De Rose

  • Valmistaja: AVRIL
  • Tuotekoodi: 3662217005239
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 6,50€

  • Veroton: 5,24€