• Loppu molemmista

Eco Cosmetics hajust. aurinkovoide vauvoille sk50+

 Aurinkovoide lapsille ja vauvoille erittäin korkealla suojakertoimella - herkän ihon versio ilman hajusteita


Keskeiset ominaisuudet:
Ecocert-sertifioitu
Vegaaninen
100 % ainesosista luonnollista alkuperää
95 % kasvisainesosista luomulaatuisia


Pakkauskoko 50 ml


Eco Cosmetics hajusteeton herkän ihon mineraaliaurinkovoide perheen pienimmille - sisältää UVA ja UVB-suojan. Voiteessa erittäin korkea suojakerroin 50+, joka on suurin suojakerroin, joka voidaan saada aikaiseki luonnonkosmetiikan ainesosilla. Granaattiomenaa ja tyrniä sisältävä voide suojaa herkkää ihoa auringonvalolta. Tuote ei sisällä kemiallisesti vaikuttavaa aurinkosuojaa, vaan sen teho perustuu täysin luonnollisen mineraalin - titaanioksidin - sekä siihen lisättyjen UV-säteiyn haittoja ehkäisevien luontaisten kasviuutteiden, kuten karanjaöljyn auringonsäteitä heijastavaan vaikutukseen. Näin valmistettu koostumus on turvallista käyttää myös pienillä lapsilla eikä se aiheuta ympäristöhaittoja esimerkiksi koralleille tai vesieliöille.



Tuote suojaa auringolta välittömästi iholle levittämisen jälkeen ja on vedenkestävä, joten se sopii myös uidessa/rannalla käytettäessä. Aurinkovoidetta tulee kuitenkin aina lisätä päivän mittaan tehon ylläpitämiseksi, mikäli oleskelu ulkona on pitkäkestoista.

Pienten lasten ihon palamista tulee varoa ja iho suojata myös vaatetuksella. Voide on valmistettu ISO 2444:2010 ja ISO 2442:2009 standardien mukaisesti. Eco Cosmetics -aurinkosuojatuotteet eivät sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja.

 

Kaikki Eco Cosmetics -aurinkovoiteet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, geenimuuntelemattomia, 100 % vegaanisia, SLS-vapaita eikä niissä käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei myöskään testata eläinkokein valmistajan tai sen kumppaneiden toimesta. Tuotteen sisältämä alumina corudum -yhdiste on luonnollinen mineraali, jota käytetään suurentamaan luonnon titaanioksidihiukkasia isomolekyylisimmiksi yhdisteiksi erikoispolttotekniikalla, jotta luontaisesti pienet titaanioksidihiukkaset eivät läpäise ihon pintakerrosta. Tuote ei sisällä nanokokoisia hiukkasia.



Käyttöohjeet:
Levitä reilu kerros kaikkialle vartaloon ennen auringossa oleskelua. Lisää joka kerta uinnin tai suihkun jälkeen. Levittämismäärän pienentäminen vähentää aurinkosuojan tehoa. Huomautukset: Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa ja ihon palamista kaikissa olosuhteissa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkää oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan ja käytä lapsille vähintään suojakertoimen 25 aurinkosuojia. Älä altista lapsia auringolle lainkaan päivän voimakkaimman auringonpaisteen aikana. Korkeimpienkaan suojakerrointen aurinkovoiteet eivät tarjoa täydellistä suojaa UV-säteilyä vastaan.



Ainesosat: Titanium Dioxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diiso-stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Glycine Soja Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Glyceryl Oleate, Pongamia Glabra Seed Oil*, Canola Oil, Nigella Sativa Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Punica Granatum Seed Oil*, Rosa Moschata Oil*, Simmondsia Chinensis Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Oryza Sativa Bran Oil, Oenothera Biennis Oil*, Macadamia Ternifolia Oil, Magnesium Sulfate, Mica, Lecithin, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrhizate, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid, Alumina (Corundum). *sertifioitu luomulaatuinen ainesosa.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Eco Cosmetics hajust. aurinkovoide vauvoille sk50+

  • Valmistaja: ECO
  • Tuotekoodi: 4033981732581
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 26,29€

  • Veroton: 21,20€