frantsila silmänympärysvoide 15ml

Hellävarainen ja kevyt silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille. Sen hoitavat ja ravitsevat luomuyrtti- ja öljyuutokset sekä muut luonnon antioksidanttiset raaka-aineet antavat silmäalueen herkälle iholle kosteutta, joustavuutta ja kirkkautta tasoittaen näin pintaryppyjä ja pikkujuonteita. Myönteisenä sivuvaikutuksena turvotus ja silmäpussit madaltuvat sekä stressaantuneet silmät virkistyvät esim. tietokonetyöskentelyä tekevillä henkilöillä. Käytä myös suun ympärillä. 

Vitamiinirikkaat ja hoitavat luomulaatuiset, kylmäpuristetut kasviöljyt (jojoba-, karite-, helokin siemen-, argaani- sekä tyrnin siemen- ja marjaöljyt) ravitsevat ihoa ja elvyttävät sen terveitä toimintoja. Kotimaiset luomuyrttiuutokset (ratamo, mäkikuisma, peltokorte, voikukka, ruiskaunokki, pihatähtimö, poimulehti) vastustavat sisältämiensä antioksidanttien kuten flavonoidien ansiosta soluissa tapahtuvia vapaiden radikaalien hyökkäyksiä. Näin ihon elpyy, uudistuu ja pysyy kimmoisana. 

Santelipuun aito aromaterapeuttinen eteerinen öljy rauhoittaa herkintäkin ihoa. 

Luomulaatuiset kukkaterapeuttiset uutokset (mustikka, niittyhumala, villiruusu) virkistävät ihosoluja ja nostavat mielialaa. Näin silmäalue tulee sädehtiväksi. 

Kehäkukan homeopaattinen uutos virkistää silmiä sekä elvyttää herkän ihokudoksen terveyttä. Rauhoittaa ihoärsytystä. Luonnon tokoferoli eli E-vitamiini elvyttää ihokudoksen terveyttä. 

Käyttöohje: Levitä voidetta aamuin illoin hyvin ohuesti ja hellästi taputellen silmien ja suun ympärysiholle. 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

frantsila silmänympärysvoide 15ml

  • Valmistaja: FRANTSILA
  • Tuotekoodi: 6416384190086
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 18,50€

  • Veroton: 14,92€