Flow cosmetics Lingonberry Bright kirkastava hedelmäentsyymikuorinta

 Rakeeton naamio yhdistää entsymaattisen kuorinnan tehokkuuden sekä kasvonaamion hoitavuuden.


 • Sopii kuivalle ja herkälle iholle.

 • Heleyttää sameaa ihoa jo yhdellä käyttökerralla!

 • Sisältää ihoa kirkastavaa arktista villipuolukkaa ja mansikkaa.

 • Rakeeton, hellävarainen entsyymikuorinta herkälle iholle sisältää kotimaista villipuolukkaa.


Lingonberry Bright rakeeton entsyymikuorinta on erinomainen valinta herkälle ja kuivalle iholle, jolle rakeelliset kuorinnat voivat olla liian voimakkaita. Lingonberry Bright-kuorintanaamio yhdistää entsymaattisen kuorinnan tehokkuuden sekä kasvonaamion hoitavuuden. Papaijan ja ananaksen sisältämät entsyymit papaiini ja bromelaiini irrottavat hellävaraisesti iholta kuolleen pintasolukon, luonnonsavet hoitavat ja puhdistavat ihoa. Arktinen villipuolukka sekä mansikka sisältävät runsaasti C-vitamiinia ja kirkastavat ihoa. Tämä kuorintanaamio todella heleyttää sameaa ihoa jo yhdellä käyttökerralla!


Jauhemaisessa naamiossa kaikki ainesosat säilyvät aktiivisena, koska vesi lisätään vasta juuri ennen käyttöä. tämä on erittäin tärkeää varsinkin C-vitamiinin osalta. C-vitamiini nimittäin menettää tehonsa hyvin nopeasti sen jälkeen, kun se on sekoitettu veteen. Jauhemaisessa tuotteessa luonnollinen marjojen C-vitamiini säilyy ja aktivoituu vasta juuri ennen käyttöä. Jauhemaiseen tuotteeseen ei myöskään tarvitse lisätä säilöntäaineita, joten saat tuotteen jossa on vain ja ainoastaan ihoa hyödyttäviä ainesosia ilman mitään turhaa.


Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Suositellaan myös pigmenttiläiskille ja ikääntyvän ihon hoitoon.


Käyttö: Sekoita 1-2 tl jauhetta pieneen määrään vettä niin, että saat tasaisen massan. Veden sijaan voit käyttää myös esim. kasviöljyä tai kosteusvoidetta. Levitä kosteille, puhdistetuille kasvoille. Anna vaikuttaa noin 15min ja poista kostealla sienellä.


Ainesosat: Valkoinen savi, piimaa, bentoniittisavi, titaanioksidi, maltodekstriini, ananasjauhe (sis. kuorivaa bromelaiini-entsyymiä), papaijajauhe (sis. kuorivaa papaiini-entsyymiä), arktinen puolukkajauhe, arktinen mansikkajauhe, sitruunahappo.


INCI: KAOLIN**, SOLUM DIATOMEAE**, BENTONITE**, CI77891**, MALTODEXTRIN**, ANANAS SATIVUS FRUIT POWDER**, CARICA PAPAYA FRUIT POWDER**, VACCINIUM VITIS-IDAEA FRUIT POWDER*, FRAGARIA ANANASSA FRUIT POWDER*, CITRIC ACID**


* Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine


** Ecocert- tai COSMOS-hyväksytty raaka-aine


 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Flow cosmetics Lingonberry Bright kirkastava hedelmäentsyymikuorinta

 • Valmistaja: FLOW
 • Tuotekoodi: 6430028394418
 • Verkkokaupassa sekä
  Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
 • 34,95€

 • Veroton: 28,19€