The Good Guys Sencha Green Tea Kombucha luomu 350ml

Vain Myymälässä


HUOM! Kehotamme ostamaan kombuchat paikan päältä kaupasta, sillä kombuchat vaativat kylmäsäilytykset, siksipä emme voi taata tuotteet säilyvyyttä verkkokauppa tilausten kohdalla.


Sencha Green Tea -kombucha on laatutietoisen teen ystävän luottovalinta. Tämä maultaan omenasiiderimäiseksikin kuvailtu jymyjuoma on parasta nautittuna kylmänä, kun sauna on kuumana. Sencha-kombucha sopii mitä mainioimmin myös alkoholittomaksi siemailtavaksi illanistujaisten aikana. Kippaa kitaasi ja tykästy toden teolla!


MITÄ MEIDÄN KOMBUCHA ON?

Kombuchamme valmistetaan Pirkkalassa parhaista teelaaduista ja raaka-aineista. Luomu-kombuchamme on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston nauttiminen on täysin turvallista.


Säilytä kombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.


Linjauksemme kombuchan suhteen on No Added Nonsense, eli meidän kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saamme valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.

(Lähde The Good Guys:n verkkosivut)


SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ <8 ºC !


Ainesosat:

FI: Kombucha (suodatettu vesi, juurikassokeri*, vihreä tee *, musta tee*, kombucha-kasvusto*), hiilidioksidi.


SE: Kombucha (filtrerat vatten, betsocker*, grönt te*, svart te*, kombuchakultur*), kolsyra


* luomua / *ekologisk ingrediensRavintosisältö / Näringsvärde 100 ml annos/portion:


Energia / Energi 74 kj / 18 kcal. Rasva / Fett <0.1g, josta tyydyttynyttä / varav mättade <0.1g. Hiilihydraatit / Kolhydrater 4,5g, josta


sokereita / varav sockerarter 4,5g. Proteiini / Protein 0g. Suola / Salt 0g. Kofeiini / Koffein <8,6mg.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

The Good Guys Sencha Green Tea Kombucha luomu 350ml

  • Valmistaja: THE
  • Tuotekoodi: 6430070650104
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,20€

  • Veroton: 3,68€