The Good Guys Nokkonen&Katajanmarja kombucha luomu 350ml

  Vain Myymälässä


HUOM! Kehotamme ostamaan kombuchat paikan päältä kaupasta, sillä kombuchat vaativat kylmäsäilytykset, siksipä emme voi taata tuotteet säilyvyyttä verkkokauppa tilausten kohdalla.


Tässä kombuchassa makuhermojasi hivelevät Suomen luonnon supersankareiksikin nimitetyt nokkoset, joita ryydittävät sisukkuuden symboliksi kohonneen katajan mahtavimmat marjat. Nokkos-katajamarjahaudukkeesta fermentoitu yrttikombucha on luonnollisesti kofeiiniton vaihtoehto, joka sopii myös iltojen ilona siemailtavaksi.


Jokaisesta myydystä Nokkonen & Katajanmarja -kombuchasta lahjoitetaan 2,5 senttiä Eläinsuojelukeskus Tuulispään toimintaan. Tuulispää on eläinten turvakoti, joka on tarkoitettu pääasiassa maatila- ja tuotantoeläimille. Muiden eläinten muassa Tuulispäässä asustelee siis myös The Good Guys -kombuchapanimon kummivillisika Osku. Siemaile siis herkullista kombuchaa suihisi ja tee samalla hyvää sekä itsellesi että muille!MITÄ MEIDÄN KOMBUCHA ON?


Yrttikombucha eroaa tavallisesta kombuchasta siten, että teen asemesta fermentoidaan yrttihauduketta. Näin erilaiset yrtit antavat omat tehoaineensa ja tunnusomaisen makunsa kombuchaan.


Yrttikombuchamme valmistetaan Pirkkalassa parhaista yrteistä ja raaka-aineista. Luomu-kombuchamme on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston, eli scobyn, nauttiminen on täysin turvallista.


Säilytä yrttikombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä yrttikombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa yrttikombuchaa.


Linjauksemme kombuchan suhteen on No Added Nonsense, eli meidän yrttikombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saamme valmistettua mahdollisimman luonnollista yrttikombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä erää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.
(Lähde The Good Guys:n verkkosivut)SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ <8 ºC !


Ainesosat:

FI: Kombucha (suodatettu vesi, juurikassokeri*, nokkonen*, katajanmarja*, vihreä tee *, musta tee*, kombucha-kasvusto*), hiilidioksidi.


SE: Kombucha (filtretat vatten, betsocker*, nässla*, enbär*, grönt te*, svart te*, kombuchakultur*), kolsyra.


*luomua / ekologisk ingrediens


Ravintosisältö / Näringsvärde 100 ml annos/portion:


Energia / Energi 74 kj / 18 kcal. Rasva / Fett <0.1g, josta tyydyttynyttä / varav mättade <0.1g. Hiilihydraatit / Kolhydrater 4,5g, josta sokereita / varav sockerarter 4,5g. Proteiini / Protein 0g. Suola / Salt 0g. Kofeiini / Koffein <1,5mg.

 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

The Good Guys Nokkonen&Katajanmarja kombucha luomu 350ml

  • Valmistaja: THE
  • Tuotekoodi: 6430070650142
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,20€

  • Veroton: 3,68€