The Good Guys Lime Time Kombucha

Vain Myymälässä


HUOM! Kehotamme ostamaan kombuchat paikan päältä kaupasta, sillä kombuchat vaativat kylmäsäilytykset, siksipä emme voi taata tuotteet säilyvyyttä verkkokauppa tilausten kohdalla.

Lime time on ihmisen parasta aikaa! ​​Tee hetkestä herkullisempi; anna viilentävän viettelyksen virvoittaa limen ja mintun voimin. The Good Guys -kombuchapanimon rakastettavan raikas Lime Time -kombucha tuo herkullisen helpotuksen kaamoksen keskelle. Jalo janonsammuttaja sopii oivallisesti nautittavaksi myös illanistujaisjuomana tai kippisteltäväksi paremmissakin pirskeissä.


Limen ja mintun raikkaista aromeista makunsa ammentava artesaanikombucha saa nuutuneenkin kehon virkoamaan käden käänteessä. Mieltä ylentävää makunautintoa siemaillessa päivän jokainen tunti on onnentunti - ja Lime Time ihmisen parasta aikaa.MITÄ MEIDÄN KOMBUCHA ON?


Kombuchamme valmistetaan Pirkkalassa parhaista teelaaduista ja raaka-aineista. Luomu-kombuchamme on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston nauttiminen on täysin turvallista.


Säilytä kombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.


Linjauksemme kombuchan suhteen on No Added Nonsense, eli meidän kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saamme valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.

(Lähde The Good Guys:n verkkosivut)SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ <8 ºC !Ainesosat:

FI: Kombucha (suodatettu vesi, juurikassokeri*, vihreä tee *, musta tee*, kombucha-kasvusto*), lime*, minttu*, sitruuna*, hiilidioksidi.


SE: Kombucha (filtrerat vatten, betsocker*, grönt te*, svart te*, kombuchakultur*), lime*, grönmynta*, citron*, kolsyra


* luomua / *ekologisk ingrediensRavintosisältö / Näringsvärde 100 ml annos/portion:


Energia / Energi 92 kj / 22 kcal. Rasva / Fett <0.1g, josta tyydyttynyttä / varav mättade <0.1g. Hiilihydraatit / Kolhydrater 5,5g, josta


sokereita / varav sockerarter 4,5g. Proteiini / Protein 0g. Suola / Salt 0g. Kofeiini / Koffein <8,6mg.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

The Good Guys Lime Time Kombucha

  • Valmistaja: THE
  • Tuotekoodi: 6430070650289
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,20€

  • Veroton: 3,68€