The Good Guys Grapefruit Hops kombucha luomu 350ml

Vain Myymälässä


HUOM! Kehotamme ostamaan kombuchat paikan päältä kaupasta, sillä kombuchat vaativat kylmäsäilytykset, siksipä emme voi taata tuotteet säilyvyyttä verkkokauppa tilausten kohdalla.

Etenkin IPA-oluita arvostavien keskuudessa suosiota saavuttanut Grapefruit Hops -kombucha on humalaisen hurmaava houkutus, joka pitkän päivän päätteeksi saa huokaisemaan: “oispa kombuchaa!” Verigreipillä ja humalalla makumaailmaansa maalaava kombucha on oivallinen vaihtoehto virvoittavaksi saunajuomaksi oluen sijaan. Grapefruit & Hops -kombuchassa greipin raikkaus paiskaa kättä oluista tuttujen Cascade- ja Pacific Gem -luomuhumaloiden kanssa.


Jokaisesta myydystä Grapefruit & Hops -kombuchapullosta lahjoitetaan 2,5 senttiä Eläinsuojelukeskus Tuulispään toimintaan. Tuulispää on eläinten turvakoti, joka on tarkoitettu pääasiassa maatila- ja tuotantoeläimille. Muiden eläinten muassa Tuulispäässä asustelee myös The Good Guys -kombuchapanimon kummivuohi Anselmi.MITÄ MEIDÄN KOMBUCHA ON?


Kombuchamme valmistetaan Pirkkalassa parhaista teelaaduista ja raaka-aineista. Luomu-kombuchamme on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston nauttiminen on täysin turvallista.


Säilytä kombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.


Linjauksemme kombuchan suhteen on No Added Nonsense, eli meidän kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saamme valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.

(Lähde The Good Guys:n verkkosivut)SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ <8 ºC !


Ainesosat:

FI: Kombucha (suodatettu vesi, juurikassokeri*, vihreä tee *, musta tee*, kombucha-kasvusto*), humala*, verigreippi*, hiilidioksidi.


SE: Kombucha (filtrerat vatten, betsocker*, grönt te*, svart te*, kombuchakultur*), humle*, rosa grapefrukt*, kolsyra.


* luomua / *ekologisk ingrediens


Ravintosisältö / Näringsvärde 100 ml annos/portion:


Energia / Energi 74 kj / 18 kcal. Rasva / Fett <0.1g, josta tyydyttynyttä / varav mättade <0.1g. Hiilihydraatit / Kolhydrater 4,5g, josta sokereita / varav sockerarter 4,5g. Proteiini / Protein 0g. Suola / Salt 0g. Kofeiini / Koffein <8,6mg.
Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

The Good Guys Grapefruit Hops kombucha luomu 350ml

  • Valmistaja: THE
  • Tuotekoodi: 6430070650166
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,20€

  • Veroton: 3,68€