Biokia Luomu mustikkamehutiiviste 350ml

 Biokia luomumustikkamehutiiviste on valmistettu suomalaisessa luomumetsässä villinä kasvaneista makeista mustikoista. Yhteen pullolliseen on käytetty 1,3 litraa kotimaisia luomumustikoita. Biokian mustikkamehutiivisteen herkullisuuden salaisuus on sen täyteläisessä maussa ja värissä.


Ainekset: Luomu mustikkatäysmehutiiviste, luomusokeri (34 %).

Tuotteen mustikka on suomalaista luomumetsämustikkaa (Vaccinium myrtillus).


Käyttö: laimennettuna, 1 osa mehua ja 3 osaa vettä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa noin 2 kuukautta.


Biokia mustikkamehutiiviste valittiin vuoden 2014 Tähtituotteeksi!

Itse tehdyltä mustikkamehulta maistuva mehutiiviste tuo kotimaista marjaa esille ja raivaa luonnonmarjojen käytölle sijaa. Sopii myös tuliaiseksi ulkomaille. Mehusta tulee kotoisa mummolatunnelma, mutta se taipuu myös moderniksi juomaversioksi esimerkiksi kivennäisveden kanssa.”


Luomu mustikkamehutiivisteen käyttö

Nauti mustikkamehua päivittäin osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Tutustu käyttötapoihin reseptisivuillamme ja poimi lisää ideoita sosiaalisesta mediasta.


Arjen energiaa:

Biokian luomumustikkamehu on parhaimmillaan kuumana. Laimenna mehutiiviste kuumalla vedellä, pakkaa mehu termospullossa mukaasi retkelle, ja nauti hiihtolenkin tai eväsretken tauolla. Jos etsit terveellisempää mutta herkullista vaihtoehtoa virvoitusjuomille, juomatiivisteille tai alkoholille, käytä mustikkamehua miksattuna poreveteen.


Herkullisemmat smoothiet ja drinkit:

Luomumustikkamehutiivisteellä tuot niin makua kuin väriä smoothieen. Mehu toimii täydellisenä mikserinä niin drinkkeihin kuin alkoholittomiin mocktaileihin.


Leivontaan ja ruuanlaittoon:

Mustikkamehulla saat kiisseleihin mustikkaista potkua ja sillä voi maustaa marjaisia kastikkeita. Mustikkamehu sopii erinomaisesti myös jälkiruokien kuten marjahyytelön ja kakun kiilteiden tekoon. Kokeile mustikkakastiketta esimerkiksi raitana itse tehdyn jäätelön joukossa tai lorauta sitä mauksi tai väriksi mihin tahansa reseptiisi.


Ravintosisältö / 100 ml

Energia1042 kJ / 245 kcal

Rasva< 1 g

- josta tyydyttynyttä0 g

Hiilihydraatit61 g

- josta sokereita55 g

Proteiini0 g

Suola0 g

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Biokia Luomu mustikkamehutiiviste 350ml

  • Valmistaja: BIOKIA
  • Tuotekoodi: 6430505001594
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 5,90€

  • Veroton: 5,18€