Foodin kookosvesi luomu 1l

Foodinin luomulaatuinen kookosvesi on sataprosenttisesti aitoa, puhdasta kookosvettä, eikä siinä ole käytetty lainkaan lisä- tai säilöntäaineita. Kookosvesi on parhaimmillaan sellaisenaan jääkylmänä jano- tai saunajuomana, ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi pataruoissa, raakapuuroissa, smoothieissa, mocktaileissa ja muissa juomissa. Vesi pakataan tuoreena heti keräämisen jälkeen, jotta maku olisi mahdollisimman tuore ja raikas – kuin joisi vettä suoraan kookospähkinästä.


KOOKOSVEDEN VALMISTUS
Foodinin kookosvesi valmistetaan valikoiduista, nuorista kookospähkinöistä, joita viljellään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pienten perheviljelijöiden toimesta. Menetelmänä käytetty metsäviljely tukee luonnon biodiversiteettiä ja mahdollistaa viljelijöille elinkeinon useammalla kuin yhdellä tavalla. Kookospähkinät kerätään käsin, ja hyödynnetään kokonaisuudessaan muihin kookostuotteisiin sekä maaperän mehevöittämiseen, jolloin turhaa jätettä ei synny.

Foodinin kookosvesi on pakattu ekologiseen, kierrätettävään ja uudelleen suljettavaan TetraPakiin, joka on valmistettu sertifioidusta puumateriaalista kestävän kehityksen edistämiseksi. Korkki valmistetaan sokeriruo’osta. Kookosvesipakkaukseen käytettävä paperiaines on valmistettu FSC -sertifioidusta, hyvin hoidetusta puusta. Kartonkipakkauksella on matala hiilijalanjälki. Kartonkipakkaus voidaan uusiokäyttää 100%:sti kierrättämällä.

Avattu juoma säilyy kylmässä 2 vuorokautta.

Vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.


SISÄLTÖ/INNEHÅL 100% luomu kookosvesi/100% kokos vatten


RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL PER 100ML

Energia/Energi: 63,5kJ/15,2kcal

Rasva/Fett: 0g -josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: 0g

Hiilihydraatit/Kolhydrater: 3,9g -joista sokereita/vaarv sockerarter: 3,3g

Proteiini/Protein: 0g

Suola/Salt: 0g


ALKUPERÄMAA/URSPRUNGSLAND Vietnam

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Foodin kookosvesi luomu 1l

  • Valmistaja: FOODIN
  • Tuotekoodi: 6430055218596
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,95€

  • Veroton: 4,34€