Brabe - Kombucha Lime & minttu 250ml

Vain Myymälässä


HUOM! Kehotamme ostamaan kombuchat paikan päältä kaupasta, sillä kombuchat vaativat kylmäsäilytykset, siksipä emme voi taata tuotteet säilyvyyttä verkkokauppa tilausten kohdalla.


Helmeilevä BRABE Kombucha yhdistettynä aitoon kylmäpuristettuun lime mehuun ja kuivahumaloituun mintunlehtiin luo herkullisen ja aromikkaan makuyhdistelmän, joka sopii erinomaisesti mihin tahansa tilanteeseen. Nauti urheilun jälkeen, jäillä tai ilman, smoothien pohjana tai mocktailissa. Erityisesti nuorten suosikki. Ajan myötä aito lime painautuu pullon pohjaan, jolloin sitä on hyvä käännellä kevyesti ennen avaamista.


Minttu & Lime kombucha on raikas ja arominen. Raikas Kombucha yhdistettynä tuoreena kylmäpuristettuun limeen ja kuivahumaloitu mintulehti luo terveellisen ja raikkaan olon.


Brabe Minttu & Lime Kombucha tehdään aidosta kylmäpuristetusta limestä jonka johdosta maku ja terveysvaikutukset ovat tallessa. Ajan myötä lime voi painautuu pohjaan joten pulloa kannattaa ravistaa kevyesti ennen avaamista.


Suosittelemme päiväannokseksi 250 ml nautittavan esim. aamulla tyhjään vatsaan jolloin bakteerikanta tukee tehokkaasti vatsan toimintaa ja oloa.


Kombucha hapatettu teejuoma

AINESOSAT: Vesi, ruokosokeri, oolong tee, vihreä tee, lime ja kuivahumaloitu mintunlehti, Kombucha-viljelmä.


SÄILYTYS: PIDÄ VIILEÄSSÄ <8 ºC !


Kombucha voi sisältää pieniä määriä alkoholia.


Ravintosisältö 100ml

Energia/kalorit: 100kj/25kcal

Proteiini: 0g

Hiilihydraatti: 4g - josta sokereita 4g

Rasva: 0g

Suola: 0g

 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Brabe - Kombucha Lime & minttu 250ml

  • Valmistaja: BRABE
  • Tuotekoodi: 6429830124917
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 3,20€

  • Veroton: 2,81€