Ibero Gua Sha kampa jade

 Gua sha -kampa, aitoa jadea. Koko kehon monipuoliseen hoitoon ja hierontaan. Gua sha -käsittely mm. kiihdyttää ihon verenkiertoa, kiinteyttää ihoa lisäten sen elastisuutta ja vähentää turvotusta sekä madaltaa juonteita. Lisäksi se on oiva apu lihasjumien, kuten niskajännitysten avaamisessa. Kampaosalla on ihana käsitellä myös hiuspohjaa.

Erityistä: Muinaisen kiinalaisen lääketieteen mukaan jade parantaa kehon energioita ja puhdistaa kehoa kuona-aineista. Muinaisuskomusten mukaan se on suojeleva ja puhdistava kivi, joka tasapainoittaa tunteita ja auttaa huomaamaan kielteisten tunteiden todelliset syyt.


Käyttö: Puhdista käsiteltävä alue ja levitä sille esim. kasvo- tai vartaloöljyä käsiteltävästä alueesta riippuen. Aloita kasvojen käsittely leukalinjasta vetäen kampaa kevyesti kasvojen keskeltä ylös- ja ulospäin korvan suuntaan. Toista liikettä omien tuntemustesi mukaan 2-10 kertaa per kohta ja etene kohta kerrallaan ylöspäin kohti otsaa. Aloita käsittely ensin varovasti. Voit tehostaa turvotusta laskevaa vaikutusta laittamalla gua sha -kamman jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen käsittelyä. Puhdista gua sha -kampa käytön jälkeen saippuavedellä ja kuivaa huolellisesti.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Ibero Gua Sha kampa jade

  • Valmistaja: IBERO
  • Tuotekoodi: 6413890090633
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 12,50€

  • Veroton: 10,08€