• Loppu molemmista

Frantsila - paras ystävä kauratyyny

 AITO JA ALKUPERÄINEN ! PARAS YSTÄVÄ -hoitopakkaus on nopea ja helppokäyttöinen, tarvitsit sitten lämpöä tai kylmää.

Raaka-aineena käytetty luonnonmukainen kaura sitoo lämmön itseensä pitkäksi aikaa. Voit kääriytyä kylmine jalkoinesi PARHAASEEN YSTÄVÄÄSI ja saada elämäsi parhaat unet. PARASTA YSTÄVÄÄSI voit käyttää myös kylmänä silloin kun esim. nivelvenähtymä tai –tulehdus tarvitsee viilennystä.


Lämpöpakkaus: Lämmitä Paras ystävä -hoitopakkaus halutun lämpöiseksi: + mikrossa 1,5 - 3 min, tehosta riippuen (esim. 990 watin tehossa 2 min) + uunissa puhtaalla pellillä tai leivinpaperin päällä n. 90-110 asteessa 5 - 10 min Aseta lämmin pakkaus joko vaatteiden päälle tai suoraan iholle pyyhkeen päälle 10-30 minuutiksi. Pakkauksen jälkeen hoitotehoa lisää lyhyt hieronta ja yrttilinimentti tai -salva Kylmäpakkaus (päänsäryt, tulehdukset, venähdykset, revähdykset): Aseta pakkaus pakastimeen pariksi tunniksi. Käytä mielellään suojana muovipussia. Aseta iholle 10-20 minuutiksi. Paras ystävä -hoitopakkaus on helppokäyttöinen ja sopii lämpimänä rentouttamaan ja helpottamaan hartia-, niska-, lihas- ja nivelalueita sekä alaselkää. Sitä voidaan käyttää myös kylmänä pakkauksena. Paras Ystävä -hoitopakkauksia saa myös ruusun tai laventelin tuoksuisena sekä isompana selkäpakkauksena. OHJEITA NOUDATTAEN TUOTETTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ SATOJA KERTOJA!


vinkki: Frantsilan lämmitettävää kauratyynyä voi pitää kuukautiskipuja helpottamaan alavatsan kohdalla verenkierron parantamiseksi, kramppien ehkäisemiseksi ja yleisesti rentouttavana hoitona.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Frantsila - paras ystävä kauratyyny

  • Valmistaja: FRANTSILA
  • Tuotekoodi: 6416384110015
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 20,95€

  • Veroton: 16,90€