Easy Sweet vartalosokeri sokerointiin - Normaali iho

 200 g vartalosokeri normaalille iholle, jolla voit sokeroida useita kertoja koko vartalosi.

40 gramman sokerilla voit normaalisti työstää koko kehosi; käsivarret, kainalot, sääret ja intiimialueen. Sokeroinnin jälkeen voit kompostoida käytetyn sokerin. Iholle jääneen sokerin voit pestä pois kostealla pyyhkeellä tai vedellä.


Ainesosat: sokeri, vesi, sitruunahappo, ruusu-uute.
INCI: acer saecharum extract, aqua, citric acid, rosa canina (citral, eugenol, geraniol, citronellol)

 

Käyttöohje:

Lämmitys vesihauteessa: Kaada kiehuva vesi 1 L vetoiseen kannelliseen astiaan, aseta Easy Sweet astiaan ja kaada vettä purkin kanteen saakka ja sulje kannella. 20 minuutin kuluttua sokeri on lämmennyt käyttökuntoon (talvella vaatii pidemmän lämmitysajan).

Lämmitys mikrossa: täydellä teholla 15-20 sek. Mikrolämmityksessä sokeri tulee todella kuumaksi, joten sokeri otetaan purkista esim. lusikan varrella samalla sekoittaen.


Sokerin vähentyessä lämmitysaika lyhenee. Lämpimät alueet kuten kainalot ja nivustaipeet kannattaa talkita, voit myös talkita kaiken sokeroitavan alueen.


1/5 purkin sisällöstä riittä koko kehon käsittelyyn. Kastele heti toisen käden sormet vedessä ja aloita venyttely. Venyttele sokeria molemmin käsin 15-20 sek ajan kunnes sokeri muuttaa väriä läpikuultavasta mattavaaleaksi ja muuttuu tarttuvaksi. Sokerint tulee lisätä hieman vettä vielä venyttelynkin aikana jotta saat siitä tarttuvaa. Sokeri ei toimi oikein mikäli et lisää vettä. Jatka venyttelyä kunnes sokeri on muuttunut tarttuvaksi. Talvella sokeri vaatii enemmän vettä kuin kesällä.Sokerin levitys iholle:

Tapa 1: Levitä sokeri myötäkarvaan työntämällä/levittämällä peukalon koko mitalla. Vedä liike takaisinpäin, jolloin sokeri irtoaa ihosta. Tämä keino on paras hennoille karvoille.Tapa 2 : Levitä sokeri tiukasti painaen vastakarvaaan 75% iholle ja pidä 25% sormenpäillä kiinni, pitäen peukaloa massan alla. Nykäise nyt sokeri ihonmyötäisesti vastakkaiseen suuntaan. (HUOM! Sokeroinnin onnistumisen salaisuus on liikkeen ihonmyötäisyydessä ei esim nostoliike ).


Yleisiä vinkkejä:

Käsittele noin 5 cm aluetta kerrallaan. Työskentele yhdellä kädellä, ja unohda toinen käsi. Kun sokerin on tarttuvaa, niin se tarttuu todella tiukasti myös toisen käden sormiisi.


Mikäli sokeri tarttuu tiukasti ihoon kiinni, niin saat sokerin irti ihosta ”tökkimällä” sokerisella kädellä aluetta ulkoreunasta alkaen. Mikäli se ei auta, irroita sokeri sormin, laita sivuun, pese ja talkitse alua. Sillä välin sivuun laittamasi sokeri on levänny ja viilentynyt ja on taas käyttökunnossa. Voit myös lisätä siihen hieman uutta vartalosokeria purkista tai ottaa kokonaan uuden sokerin ja aloittaa alusta. Harjoittelu tekee mestarin. Tutustuthan sivuiltamme ( www.sokerointikotona.fi) löytyvän ohjevideoon.

40 gramman sokerilla voit normaalisti työstää koko kehosi; huulet, käsivarret, kainalot, sääret ja bikinialueen. Sokeroinnin jälkeen voit kompostoida käytetyn sokerin. Iholle jääneen sokerin voit pestä pois kostealla pyyhkeellä tai vedellä.


Katso video tuotteen käytöstä www.sokerointikotona.fi tai youtubesta, sanahaulla ”sokeroiti kotona”

Tuotteen säilyvyys: 5 vuotta avaamattomana, 18kk avattuna

 

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Easy Sweet vartalosokeri sokerointiin - Normaali iho

  • Valmistaja: EASY SWEET
  • Tuotekoodi: 6224000076030
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 14,50€

  • Veroton: 11,69€