• Puhdistamo - Elektrolyyttijauhe maustamaton 120g
 Puhdistamon maustamaton elektrolyyttijauhe on kokonaisvaltainen elektrolyyttijuomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guerande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä. Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen esimerkiksi urheillessa, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai aina kun hikoilemme. Elektrolyyttijauheemme sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.


 • Helppokäyttöinen, maustamaton tehonesteyttäjä

 • Täydellinen urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi

 • Sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guerande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä (OptiMSM)

 • 0 grammaa sokereitaTuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin huippulaadukkaista lähteistä ja tuotteen perusta, natrium, on peräisin aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta merisuolasta, joka sisältää natriumin ja kloridin lisäksi yli 80 muuta mineraalia sekä hivenainetta. Elektrolyyttijauheemme sisältää myös tehokkaasti imeytyvät muodot kaliumista sekä magnesiumista. Tuotteen C-vitamiini on peräisin vatsaystävällisestä kalsiumaskorbaatista, josta tuotteeseen saadaan hyvälaatuista kalsiumia.


Suositelu vuorokausiannos Yksi mittalusikka (5 g) 1 – 4 kertaa vuorokaudessa veteen sekoitettuna. Yksi annos sisältää:


Natrium 390 mg

Kalium 235 mg 11%*

Magnesium 52 mg 14%*

Bikarbonaatti 99 mg

C-vitamiini 80 mg 100%*

OptiMSM 1350 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intagAinesosat OptiMSM (metyylisulfonyylimetaani), glysiini, Guerande-merisuola, kaliumbitartaatti, magnesiummalaatti, kaliumbikarbonaatti, kalsiumaskorbaatti, natriumbikarbonaattiSäilytys : Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna


Valmistettu : Suomi


Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Puhdistamo - Elektrolyyttijauhe maustamaton 120g

 • Valmistaja: PUHDISTAMO
 • Tuotekoodi: 6430039222878
 • Verkkokaupassa sekä
  Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
 • 12,95€

 • Veroton: 11,36€