• Puhdistamo Tri Ohhiran OM-X Maitohappobakteeri 10 kaps
Markkinoiden ehkä tehokkain maitohappobakteerikapseli!

Sisältää 11 eri bakteerikantaa, jotka eivät ole keskenään kilpailevia ja täten asettuvat luontaiseen optimaaliseen tasapainoon. Valiojoukko vahvoja ja kiinnittymiskykyisiä maitohappobakteereja. Maitohappokäymällä valmistettu elävä, kuivaamaton maitohappobakteeri.

Valmistusmenetelmä: Peräti yli 70 prosenttia immuunipuolustuksen soluista sijaitsee suolistossa, minkä myötä suoliston bakteeritasapaino on äärimmäisen tärkeä koko kehon kannalta. OM-X Maitohappobakteeri valmistetaan patentoidulla menetelmällä, jossa erilaisista kasveista, yrteistä, merilevistä ja sienistä uutettua seosta fermentoidaan vähintään kolme vuotta. Tällöin ainoastaan kaikista vahvimmat bakteerit selviytyvät ja lopulta päätyvät suojattuun kapseliin. Fermentoitumisprosessin sivutuotteena syntyy myös lyhytketjuisia rasvahappoja, vitamiineja, aminohappoja ja lukuisia muita tarpeellisia ravinteita. Nämä ovat juuri niitä samoja ravinteita, joita normaalisti syntyy terveessä ruoansulatuskanavassa hyväkuntoisella ihmisellä.

Käyttö: 1-2 kapselia tyhjään vatsaan ennen nukkumaan menoa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Maitohappobakteerikannat joita tuotteessa on käytetty:

Maitohappobakteerit, yhteensä 1000 milj. CFU

Bifidobacterium breve ssp. breve,

Bifidobacterium infantis ssp. infantis,

Bifidobacterium longum,

Lactobacillus acidophilus,

Lactobacillus brevis,

Lactobacillus bulgaricus,

Lactobacillus casei spp. casei,

Lactobacillus fermentum,

Lactobacillus helveticus ssp. jugurti,

Lactobacillus plantarum,

Streptococcus thermophilus.

Kasvupohja: Oligosakkaridit, auringonkukkaöljy, luumu, glyseriinirasvahappoesterit, mehiläisvaha, karamelli, soijalesitiini, gojimarja, shiitake, vihannessinappi, viikuna, mustikka, myrica rubra, sitruuna, herkkusieni, maitake, hijiki, wakame, kombu(kelp) / Kapseli: gelatiini, glyseriini.

Alkuperämaa: Japani

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Puhdistamo Tri Ohhiran OM-X Maitohappobakteeri 10 kaps

  • Valmistaja: PUHDISTAMO
  • Tuotekoodi: 6430039222427
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 9,95€

  • Veroton: 8,73€