Puhdistamo elektrolyyttijauhe situuna lime 120g

  Keto yhteensopiva

 • Herkullisen makuinen tehonesteyttäjä

 • Täydellinen urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi

 • Sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guérande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®)

 • 0 grammaa sokereita

Puhdistamon elektrolyyttijauhe on sokeriton, kokonaisvaltainen ja herkullisen makuinen elektrolyyttijuomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi Guérande-merisuolaa, C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®).

Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen aina kun hikoilemme esimerkiksi urheillessa, saunoessa tai kuumana kesäpäivänä. Elektrolyyttijauheemme sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Tuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin korkealaatuisista lähteistä. Elektrolyyttijauheemme perusta, natrium, on peräisin aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta merisuolasta, joka sisältää natriumin lisäksi runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Mukana on lisäksi hyvin tehokkaasti imeytyvää muotoa magnesiumista sekä kaliumia. C-vitamiini on peräisin vatsaystävällisestä kalsiumaskorbaatista, josta tuotteeseen saadaan myös hieman hyvälaatuista kalsiumia.

Suositelu vuorokausiannos :
Yksi mittalusikka (5 g / 5 ml) 1–4 kertaa vuorokaudessa veteen (3–7 dl) sekoitettuna.

Yksi annos sisältää:

Natrium 402 mg

Kalium 170 mg 8,5 %*

Magnesium 63 mg 17 %*

Kalsium 16 mg 2 %*

Kloridi 610 mg 76 %*

C-vitamiini 150 mg 188 %*

OptiMSM ® 1300 mg

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat:Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®), Guérande-merisuola, kaliumbitartraatti, happamuudensäätöaine (omenahappo), magnesiummalaatti, kalsiumaskorbaatti, makeutusaine (stevioliglykosidit), safloritiiviste, spirulinatiiviste, luontainen aromi, natriumbikarbonaatti.


Ingredienser: Metylsulfonylmetan (OptiMSM ®), Guérandehavssalt, kaliumbitartrat, surhetsreglerande medel (äppelsyra), magnesiummalat, kalciumaskorbat, sötningsmedel (steviolglykosider), safflorkoncentrat, spirulinakoncentrat, naturlig arom, natriumbikarbonat.


Säilytys : Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.
Valmistettu : Suomi

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Puhdistamo elektrolyyttijauhe situuna lime 120g

 • Valmistaja: PUHDISTAMO
 • Tuotekoodi: 6430039222601
 • Verkkokaupassa sekä
  Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
 • 13,95€

 • Veroton: 12,24€