• Catteco turve shampoopala hilseilevälle/kutiavalle hiuspohjalle
Kuivat hiukset - herkkä, hilseilevä ja kutiava hiuspohja (tuoksuton)

Sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, hamppuöljyä ja hoitavaa kauraöljyä sekä nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Turve on valikoimamme hoitavin shampoopala. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja. Kun alat käyttää shampoopalaa niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja. Paino 100g.

Soveltuu erittäin kuiville hiuksille ja herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Turve shampoopala soveltuu hyvin värjätyille ja käsitellyille hiuksille ja samalla myös luonnonkiharoille hiuksille sen sisältämän lehtopeat® hiushoitoturpeen ansiosta, joka samalla hoitaa hiuksia vahvistaen niiden väriä ja tasapainottaen hiuspohjaa sekä ehkäisten hilseen muodostumista. Turve shampoopala on erittäin hoitava ja soveltuu erittäin herkälle hiuspohjalle ja ehkäisee tehokkaasti hilseen muodostumista sen sisältämän kauraöljyn ja lehtopeat® hiushoitoturpeen ansiosta. Kauraöljyn ja sheavoin ansiosta turve shampoopala on myös syväkosteuttava ja rauhoittava hiuspohjalle. Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja vaikka pesee vartalon sillä aikaa ja lopuksi huuhtelee.

INCI: oliiviöljy, kookosöljy, risiiniöljy, hamppuöljy, luomu sheavoi, aqua / olut, turve, kauraöljy, himalajan ruususuola, natriumlaktaatti

Kaikki carita cosmetiikan tuottet ovat 100% kotimaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia ilman palmuöljyä.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Catteco turve shampoopala hilseilevälle/kutiavalle hiuspohjalle

  • Valmistaja: CATTECO
  • Tuotekoodi: 6430064650226
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 9,90€

  • Veroton: 7,98€