• Planet pure pyykinpesuaine hajusteeton 1,5l
 Hajusteeton 100 % kasvipohjainen pesuaine herkälle iholle ja herkille tekstiileille. Ei sisällä raakaöljyyn tai palmuöljyyn perustuvia ainesosia.


Planet Pure Luomu Pyykinpesuaine Hajusteeton 1,5L on 100% kasvipohjainen pyykinpesuaine herkälle iholle ja herkille tekstiileille. Pyykinpesuaineen vaikuttavina aineina ovat pesupähkinän, rohtosuopayrtin ja kamelian kasvisaponiinit, jotka pesevät vaatteesi hellävaraisesti, suojaten tekstiilien värejä ja säästäen ympäristöä. Pyykinpesuneste on Itävallan johtavan luomusertifiointitahon Austria Bio Garantie:n sertifioima.Nyt uudistettu, entistäkin tehokkaampi ja paremmin likaa poistava koostumus!


Sopii kaikille pestäville tekstiileille, myös silkille, villalle ja synteettisille kuiduille. Soveltuu käsin- ja konepesuun kaikissa pesulämpötiloissa (15-90°C). Ei haalista värejä - sopii tummille vaatteille ja kirjopyykille.


Vegaaninen, nopeasti biohajoava, eläinkokeeton, parabeeniton, ihoystävällinen, hajusteeton, GMO-vapaa, dermatologisesti testattu. Ei petrokemian tuotteita.

 

Annostus: 1 korkillinen (40ml) / 4 kg normaalilikaista pyykkiä.

Vuonna 1999 Itävallassa perustettu Planet Pure valmistaa vain luomusertifioiduista ainesosista valmistettuja pesu- ja puhdistusaineita ja luonnonkosmetiikkaa. Tämä pieni yritys toimii kuin iso perhe ja tarjoaa työpaikan monelle vaikeasti työllistyvälle. Planet Puren tuotanto on puhdasta ja ympäristöystävällistä alusta loppuun, eikä tuota jätettä: Korkealaatuisten puhdistusaineiden pohjana ovat kameliapensaan, pesupähkinöiden ja suopayrtin saponiini. Planet Puren tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, palmuöljyä tai maaöljypohjaisia ainesosia. Puhdistusaineet valmistetaan vesivoimaa käyttäen ja tuotantoprosessissa syntyvästä jätteestä valmistetaan biokaasua. Käytön jälkeen puhdistusaineet biohajoavat vedessä 100-prosenttisesti jo muutamassa päivässä.


Ainesosat: 5-15 % anionisia tensidejä (disodium cocoyl glutamate**, sodium cocoyl glutamate**) 5-15 % ionittomia tensidejä (pesupähkinäuute*, rohtosuopayrttiuute, kameliansiemenuute*, candida bombicola**, glucose methyl rapeseedate ferment**), ksantaanikumi**, etanoli*, sitruunahappo, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). *luomu. **=luonnollinen.

Valmistaja: Planet Pure

Alkuperämaa: Itävalta
Pakkauskoko: 1,5L

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Planet pure pyykinpesuaine hajusteeton 1,5l

  • Valmistaja: PLANET
  • Tuotekoodi: 9120001460335
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 11,95€

  • Veroton: 9,64€