• Puhdistamo super omega-3 60 kapsl
 

Puhdistamon Super Omega-3 on uuden sukupolven omega-3! Super Omega-3 on ainutlaatuinen valmiste markkinoilla ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia omega-3-rasvahapoista yhtä luonnollisessa muodossa kuin ne ovat ruoka-aineissa ilman lisä- tai täyteaineita. Omegat ovat fosfolipidi-muodossa eli niillä on ainutlaatuisen ylivoimainen imeytyvyys ja biosaatavuus, ja onkin verrattavissa siihen jos söisi kokonaista kalaa ja saisi omegat suoraan sieltä. Fosfolipidi-muoto mahdollistaa ainutlaatuisen imeytyvyyden ansiosta myös omegan todellisten ja kokonaisvaltaisten hyötyjen saamisen. Tätä luonnollisempaa omega-3-valmistetta ei markkinoilla ole!

Tavallisesti omegavalmisteet sisältävät ainoastaan omega-3-rasvahappoja. Puhdistamon kapselit sisältävät sen lisäksi myös edellä
mainittuja fosfolipidejä sekä koliinia ja astaksantiinia, mikä tekee tuotteesta erittäin vahvan ja ainutlaatuisen monipuolisen! Kapselit ovat kauniin punaisia, mikä monia myös ihmetyttää: tämä väri saadaan juurikin edellä mainitusta astaksantiinista.

Super Omega-3 on markkinoiden ekologisin ja eettisin omega-3-valmiste. Puhdistamon Super Omega-3 valmistetaan krilli-planktonista, joka saadaan Etelämantereen läheisyydestä, maailman puhtaimmista vesistä Ecoharvest-menetelmällä kutsutulla tekniikalla kaukana tehtaista, saasteista ja jätteistä. Tämä menetelmä minimoi niin sanotun ‘sivusaaliin’ eli muiden merenelävien pyynnin ja sivusaalista kerääntyy vain murto-osa verrattuna kalanpyyntiin, joka on maailman yleisin Omega 3 -tuotteiden lähde.

Kuka tahansa voi kertoa tuotteidensa olevan eettisiä ja kestävän kehityksen mukaisia, mutta Puhdistamon tapaan tuotteemme on sertifioitu maailman laadukkaimpana pidetyllä kala- & äyriäistuotteiden sertifikaatilla, eli MSC:llä. Tämän lisäksi tuotteeseen käytetyt krillisaaliit ovat 100% jäljitettäviä.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

 

2 kapselia päivässä. / 2 kapslar per dag.

 

Vuorokausiannos sisältää / Daglig dos innehåller:

Omega-3 rasvahappoja yhteensä / Omega-3-fettsyror sammanlagt

318,6 mg

- josta EPA / varav EPA

177 mg

- DHA

82,5 mg

Fosfatidyylikoliini / Fosfatidylkolin

566 mg

Koliini / Kolin

82 mg

Astaksantiini / Astaxantin

100 μg

 


 

Ainesosat / Ingredienser:

Superba™ Boost krilliöljy. Kapseli: Kalagelatiini, glyseroli, vesi /

Superba™ Boost krillolja. Kapsel: Fiskgelatin, glycerol, vatten


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Puhdistamo super omega-3 60 kapsl

  • Valmistaja: PUHDISTAMO
  • Tuotekoodi: 6430039222243
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 22,95€

  • Veroton: 20,13€