• Bertil´s kelasin active kurkumiini 90kpl
 

Bertil’s Kurkumiini sisältää vesiliukoiseksi muokattua kurkumiiniuutetta. Ominaisuus parantaa kurkuman aktiiviaineiden imeytymistä ja hyväksikäytettävyyttä 40-kertaiseksi pelkkään kurkumaan verrattuna.

Cavacurmin® -kurkumiiniuutteen on lisäksi todettu vaikuttavan verenikerrossa jopa 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta lähtien. Aktiivianeiden imeytyminen ja vaikutusaika verenkierrossa ovat edellytys kurkumiinin tieteellisesti tutkituille terveysvaikutuksille.

Bertil’s Kurkumiinitabletit voi nauttia nielemällä tabletit veden kera. Vesiliukoinen kurkumiiniuutetabletti liukenee myös todella nopeasti mihin tahansa nesteeseen. Laita tabletit lasilliseen vettä, sekoita ja nauti kirkkaan keltainen kurkumiinijuoma. Neutraalin makuiset Bertil’s Kurkumiini -tabletit voi halutessaan nauttia minkä tahansa nesteen tai terveyssmoothien joukossa.


Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet

2 - 3 tabl.

Kurkumiiniuutetta

660 - 990 mg

Annostusohje 2 - 3 tablettia päivässä.


Tuotteen ainesosat ja säilytys Kurkumiiniuute, täyteaine selluloosajauhe, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Bertil´s kelasin active kurkumiini 90kpl

  • Valmistaja: BERTIL´S
  • Tuotekoodi: 6416227014463
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 25,95€

  • Veroton: 22,76€