Onnikas Yöside yllätyskuosilla

 Onnikkaan kestositeissä on ihoa vasten pehmoista bambuneulosta tai puuvillatrikoota ja koko siteen alapuolella on hengittävä laminoitu puuvillatrikoo, joka toimii kosteussulkuna. Kestositeet kiinnitetään pienellä muovinepillä ja käytetyn siteen voit kätevästi sulkea pieneksi paketiksi nepin avulla.


Yöside sopii runsaaseen vuotoon. . Siteen pituus 30cm, leveys kiinnitettynä 8 cm. Kankaan kuosi vaihtelee.Kaikki materiaalit on kutistuspesty ennen ompelua hajusteettomalla hypoallergisella pesuaineella, joten kestoside pysyy kauniisti kuosissaan pesusta toiseen. Kosteussulussa ei ole vuotoja aiheuttavia läpitikkauksia ja siteessä on sävyihin sopiva saumurireuna. Suosittelen pesua 60 asteessa, myös satunnaiset 90 asteen pesut on sallittu. Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuaineita, jotka voivat vahingoittaa kosteussulkua. Rumpukuivaus on kielletty.


Onnikkaan kestositeissä on alapinnalla hengittävä ja vedenpitävä laminoitu puuvillatrikoo, joka estää kosteuden leviämisen siteen alapinnalle. Laminoitu puuvillatrikoo ei ole liukas, joten se pysyy esim. PUL-kangasta paremmin paikoillaan, on mukavan ohut eikä hiosta herkkääkään ihoa.


Onnikkaan tuotteet ommellaan käsityönä Suomessa.
Kuosi: Yllätyskuosi: Saamme Onnikkaalta siteitä satunnaisilla kuoseilla ja valitsemme niistä jonkin asiakkaan tilaukseen.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Onnikas Yöside yllätyskuosilla

  • Valmistaja: ONNIKAS
  • Tuotekoodi: 555553
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 12,60€

  • Veroton: 10,16€