• Loppu molemmista

Onnikas Pikkuhousunsuoja (yllätyskuosi)

 Onnikkaan kestositeissä on ihoa vasten pehmoista bambuneulosta tai puuvillatrikoota ja koko siteen alapuolella on hengittävä laminoitu puuvillatrikoo, joka toimii kosteussulkuna. Kestositeet kiinnitetään pienellä muovinepillä ja käytetyn siteen voit kätevästi sulkea pieneksi paketiksi nepin avulla.

Pikkuhousunsuojan pituus 21,5cm, leveys kiinnitettynä 7cm. Siteet valmistetaan käsityönä, joten koossa voi olla +/- 1cm eroja. Pikkuhousunsuojat sopivat niukkaan vuotoon tai varmistukseksi esimerkiksi kuukupin kanssa.


Yleistä kestositeistä:
Kestositeissä on ihoa vasten pehmeää puuvillatrikoota ja koko siteen alapinnassa on hengittävä laminoitu trikoo, joka toimii kosteussulkuna. Laminoitu trikoo estää kosteuden leviämisen siteen alapuolelle, silti hiostamatta herkkää ihoa. Kestositeet kiinnitetään pienellä muovinepillä ja käytetyn siteen voit kätevästi sulkea pieneksi paketiksi nepin avulla.

Kosteussulussa ei ole vuotoja aiheuttavia läpitikkauksia ja siteessä on sävyihin sopiva saumurireuna.


Kestositeiden mukana toimitetaan hoito-ohjeet. Suosittelen pesua 60 asteessa, myös satunnaiset 90 asteen pesut on sallittu. Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuaineita, jotka voivat vahingoittaa kosteussulkua. Rumpukuivausta ei suositella.


Huomioithan, että kestositeet ovat hygieniatuotteita eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Kuosi: Yllätyskuosi: Saamme Onnikkaalta siteitä satunnaisilla kuoseilla ja valitsemme niistä jonkin asiakkaan tilaukseen.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Onnikas Pikkuhousunsuoja (yllätyskuosi)

  • Valmistaja: ONNIKAS
  • Tuotekoodi: 555552
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 9,85€

  • Veroton: 7,94€