bambu hiusharja pyörö aitoharjas

IBERO ECO FRIENDLY Hiusharja bambu pyörö aitoharja

Aitoharjaksinen muotoiluharja hiusten föönaukseen ja kiillon antamiseen.

Pyöröharja on muotoiluharja hiusten föönaukseen ja latvojen muotoiluun.

Iberon Eco Friendly hiusharjasarja on kestävä valinta – sekä käyttöiältään, että ekologiselta kantilta.

Eco Friendly –harjojen varsimateriaali on nopeasti kasvavaa MOSO-bambua. Bambun viljelyssä ei tarvita lannoite- eikä torjunta-aineita ja siksi se on puuta ekologisempi valinta. Varsibambun käyttö ei vie pandoilta ruokaa, sillä pandat käyttävät ravinnokseen vain sellaista bambua, joiden lehtiin ne yltävät. Kiinassa on pandoja noin 2000, joista suurin osa elää Sichuanin alueella. Iberon bambumateriaali ei tule tältä alueelta. Bambu on myös antibakteerista ja pysyy helposti puhtaana.

Aitoa harjasta olevat harjakset silottavat ja kiillottavat hiusta hellävaraisesti hiusta katkomatta. Luonnonharjakset levittävät synteettisiä harjaksia tehokkaamin hiuspohjan omia tarpeellisia öljyjä hiusten pituuksiin, mikä vahvistaa ja ravitsee hiuksia. Aitokarvat ovat joko luonnollisesti kuolleilta tai ravinnoksi tarkoitetuilta villisioilta. Eläintä ei ole vahingoitettu sen karvan vuoksi. 

Jos hiuksesi ovat hennot, valitse aina luonnonharjaksinen harja. Paksuhiuksielle tai takkuuntuvalle hiukselle sopii bambupiikkinen harjaselvityskampa tai sekoiteharja, jossa aitokarvan joukossa on myös synteettisiä nylon-harjaksia. Hiusten pituus vaikuttaa myös harjan valintaan – mitä leveämpi harja, sitä helpompi pitkää hiusta on selvittää.  

Käyttö: Kuivata pesun jälkeen harjakset alaspäin ilmavassa paikassa liottamatta harjaa vedessä.

Koko: 24cm

Ibero sai alkunsa vuonna 1951. Tuotevalikoimiin kuuluu korut, hiuskorut, kauneudenhoitotarvikkeet, aurinko- ja lukulasit sekä lasten korut ja hiuskorut. Ibero vaalii toiminnassan avoimuuden periaatetta. Vastuullisuus on tärkeässä roolissa jokapäiväisessä työssä.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

bambu hiusharja pyörö aitoharjas

  • Valmistaja: BAMBU
  • Tuotekoodi: 6420612189667
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 12,95€

  • Veroton: 10,44€