Logona Color creme hiusväri - Nougat brown/Caramel 240

 
  • Kasvihiusvärien lopputulos on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttavat mm. oman hiuksen rakenne, väri sekä lääkitykset ja aikaisemmat kemialliset käsittelyt, jotka voivat muuttaa värjäyksen lopputulosta huomattavasti. hiuksen väri ja laatu, sekä edelliset käsittelyt. Lopputuloksena sävy on kuitenkin aina vivahteikas ja luonnollinen.

Kemialliset hiusvärit poistavat tehokkaasti hiuksen luontaiset pigmentit ja korvaavat ne synteettisillä väreillä. Näin alkuperäinen hiusväri voidaan täysin muuttaa. Kuitenkin toistuvat kemialliset värjäyskäsittelyt voivat tehdä hiuksesta hauraan ja elottoman. Logonan kasvivärit imeytyvät vain hiuksen uloimpiin kerroksiin, muodostaen niihin suojaavan kerroksen. Hiuksen omat luonnolliset pigmentit heijastuvat tämän värikerroksen läpi. Uusi väri koostuu siis alkuperäisen hiusvärin ja lisätyn värin yhdistelmästä.

Logonan kasviuhiusvärit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä värjääviä ja hoitavia kasviraaka-aineita, jotka tuovat hiuksiin loistavia värejä, kiiltoa ja volyymia vahvistaen samalla hiuksen rakennetta. Hiusvärit koostuvat luontaisista värjäävistä ainesosista, kuten hennauutteesta, pähkinän kuorista, punajuuresta, raparperista ja kamomillasta.

Kaikki Logona hiusvärit ovat kestovärejä. Suurimmalle osalle ihmisistä 4-8 viikon jälkeinen ero värjätyn ja juurikasvun välillä on ilmeinen, mutta kasvivärejä käytettäessä kontrasti värjätyn ja juurikasvun välillä on kuitenkin pehmeämpi kuin kemiallisia värejä käytettäessä. Voidemaisen koostumuksen ansioista juurikasvunkin värjäys on helpompaa. Se kuinka kauan Logona Colour Cream hiusvärit kestävät riippuu yksilöllisesti hiuksen rakenteesta, yleisistä hoitorutiineista (hoito + aineet) ja elämäntavoista. Vaikkakin suurin osa Logona Colour Cream hiusvärien käyttäjistä värjää hiuksensa 4-8 viikon välein, on liian vaikeaa antaa täsmällisiä suosituksia värjäyksien väleille.

Yleisesti ottaen Logona kasvivärit ovat erittäin sopivia harmaille hiuksille, kuitenkaan täydellinen harmaiden peitto täysin puhtailla kasviväreillä ei ole mahdollista. Ottaen huomioon yksilölliset erot harmaiden hiusten värjäyksessä yleensä lopputulos on vaaleampi kuin ei-harmaissa hiuksissa. Mitä enemmän harmaata sen vaaleampi lopputulos.

Vaikka Logona Colour Cream hiusvärit tuovat esiin hiuksen luontaisen värin, on suositeltavaa tehdä kuitenkin  erillinen hiussuortuvatesti, eli testaamaan väriä joko irtuleikattuun tai piilosa olevaan hiustupsuun. Kasvihiusvärien lopputulos on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttavat mm. oman hiuksen rakenne, väri sekä lääkitykset ja aikaisemmat kemialliset käsittelyt, jotka voivat muuttaa värjäyksen lopputulosta huomattavasti. hiuksen väri ja laatu, sekä edelliset käsittelyt. Lopputuloksena sävy on kuitenkin aina vivahteikas ja luonnollinen. Kun hiusvärit yhdistävät oman alkuperäisen hiusvärin ja hiuksen rakenteen ja uuden Logona kasvivärin, lopputulos ei koskaan voi täysin olla ennustettavissa. Ohuet ja vaaleat hiukset yleensä värjääntyvät paljon nopeammin ja intensiivisemmin kuin karkeat ja tummat hiukset. Suosittelemme siis suortuvatestin tekemistä alueelle, jossa hiukset ovat vaaleimmillaan tai harmaimmillaan.

Voidemaiset kasvivärit on tarkoitettu vain hiusten värjäykseen, eikä niillä saa värjätä esim. ripsiä tai kulmakarvoja. Älä käytä rikkoutuneelle tai haavaiselle, ihottumaiselle tai ärtyneelle iholle. Kasvivärit eivät vaalenna hiuksia. Ennen kun värjäät kemiallisesti värjättyjä hiuksia Logona Colour Cream kasviväreillä tee ehdottomasti huolellinen hiussuortuvatesti. Kemiallisesti värjättyjen hiusten värjääminen Logona hiusväreillä voi johtaa epätoivottuun lopputulokseen. Siksi suosittelemme huolellista suortuvatestiä omille hiuksille ennen koko hiusten värjäystä.

Yhdellä paketilla värjäät noin olkapäille ulottuvat keskipaksut hiukset tai pitkät ohuet hiukset. Pitkille ja paksuille hiuksille suosittelemme varaamaan kaksi pakettia.

Valitse tämä tuote, jos hiustyyppisi on: kaikille hiustyypeille, hilseilevälle hiuspohjalle

Koko: 150 ml tuubi, olkapäitä pidemmille hiuksille tarvitset 2 tuubia ensimmäiseen käsittelyyn

INCI: Aqua (Water), Alcohol denat.*, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Coco Glucoside, Glycerin, Hectorite, Maltodextrin, Sorbitol, Xanthan Gum, Algin, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Parfum (Essential Oil), Linalool, Limonene, Eugenol

*luomuviljelty

**eteerisiä öljyjä

Käyttöohje: Syväpuhdista hiukset ennen värjäystä Logona Colour Plus –savipuhdistajalla, joka poistaa hiuksista käsittely- ja muotoiluainejäämiä (kuten silikonit), jolloin väri tarttuu hiukseen paremmin. Vaikutusaika 10-15 minuuttia. Huuhdo hiukset hyvin ilman hoitoainetta ja kuivaa pyyhekuiviksi. Suojaa vaatteet vanhalla pyyhkeellä ja laita suojahanskat käteen. Aloita Colour Cream värivoiteen levittäminen pään takaosasta. Aloita levittäminen hiuksen juuresta käyttäen kampaa tai sivellintä ja jatka koko hiuksen pituudelta latvaan asti. Levitä väriä pienille alueille kerrallaan. Vältä värin kosketusta paljaalle iholle. Poista väriroiskeet iholtasi shampoidulla vanulapulla. Tarvittaessa painele vanua hiusrajaan suojaamaan ihoasi. Suojaa hiukset lämpövaikutteisen kertakäyttömyssyn alle ja kiedo vielä pyyde pääsi ympärille. Lämpö pienentää vaikutusaikaa ja lisää värin syvyyttä. Anna vaikuttaa haluttu määrä. Koska Logona Colour Cream hiusvärien vaikutus ei perustu vetyperoksidiin tai ammoniakkiin vaan aitoihin kasviväreihin, vaikutusaika on pidempi kuin vahvoihin kemikaaleihin perustuvilla hiusväreillä. Kasviperäisten Logona Colour Cream hiusvärien vaikutusaika on 30 min – 2 tuntia. Yleisesti voidaan sanoa, että pidempi vaikutusaika paksummille ja / tai tummemmille hiuksille kuin ohuille ja / tai vaaleille hiuksille. Oma suortuva testi antaa sinulle parhaan tiedon itsellesi sopivasta vaikutusajasta. Jos iholle jää värjäytymiä, saat ne nopeammin pois sitruunamehun ja kasviöljyn sekoituksella.

Värjäyksen jälkeen suosittelemme Logonan Color Conditioner erikoishoitoainetta normaalin hoitoaineen tilalle. Tämä erikoishoitoaine imeyttää värin tehokkaasti hiukseen syventäen väriä ja tuoden hiuksiin lisää kiiltoa. Ravitseva takiaisöljy, betaiini ja vehnäproteiini hoitavat hiusta ja auttavat värin pysymään hiuksissa kauemmin. Logona Color Conditioner erikoishoitoainetta voidaan käyttää myös muutaman kerran värjäysten välillä säilyttämään alkuperäistä kiiltoa ja värin intensiteettiä. Värjäysten välillä voit myös käyttää Logonan Color Care värishampoita.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta

Sertifiointi: BDIH, NaTrue

Vegaani. Ei testattu eläimillä. Biohajoava

Pakkauksen kierrätys: Pahvipakkaus pahvinkeräykseen. Muovipakkaus, käsineet ja myssy sekajätteeseen

Innovatiivisuus ja intohimo ovat Logonan kantava voima. Edelläkävijänä luonnonkosmetiikassa Logona on luottanut kasvien lempeään voimaan jo 40 vuotta. Jatkuva tutkimus, kehittäminen ja tuotekoostumusten parantaminen ovat synnyttäneet erilaisia tiukasti kontrolloituja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotteita yhdistää luonnon kunnioittaminen ja sosiaalinen vastuu. ”Parempi on mahdollista” on ollut Logonan motto alusta alkaen. Tämän seurauksena Logonan laboratoriot ovat paitsi tuottaneet sertifioituja ja aitoja luonnonkosmetiikkatuotteita, myös lukemattomia muita innovatiivisia tuotteita, jotka vaikuttavat edelleen nykypäivän luonnonkosmetiikkamarkkinoilla. Esimerkkejä tästä ovat ensimmäinen allergikoille kehitetty sarja 1980-luvulta ja ensimmäiset 100% luonnolliset kasviperäiset hiusvärit sekä maailman ensimmäiset luonnonkosmetiikkasertifioidut kynsilakat. Kaikki Logonan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Saksassa tiukkojen laatukriteerien mukaisesti. Raaka-aineet ovat kasviöljyjä ja -vahoja, yrttiuutteita, kukkavesiä, eteerisiä öljyjä villikeruusta ja luomuviljelyksiltä. Tuotantoa ohjaa GMP (Good Manufacturing Practice), lääketeollisuuden tuotannon standardi. Logonan tuotteilla on NaTrue ja BDIH-sertifikaatit.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Logona Color creme hiusväri - Nougat brown/Caramel 240

  • Valmistaja: LOGONA
  • Tuotekoodi: 4017645017603
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 19,95€

  • Veroton: 16,09€