• Loppu molemmista

Nurme jojobaöljy 100ml

 Hetkessä imeytyvä, erinomaisesti ihonhoitoon sopiva öljy.


Jojobaöljy on tuoksuton, kultaisen sävyinen nestemäisen vaha, joka on peräisin jojobakasvin (simmondsia chinesis) siemenestä. Jojoba sisältää E- ja B-vitamiinia ja mineraaleja, kuten kromia, kuparia ja sinkkiä, jotka ravitsevat ihoa ja suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Puhdas jojobaöljy imeytyy täysin ihoon, jättäen ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi.


Jojobaöljy sopii hyvin myös seka- ja rasvoittuvalle iholle, sillä se hillitsee ihon kiiltelyä. Jojobaöljy on hyvä kosteuttaja myös herkälle iholle, ja se auttaa häivyttämään hienoja kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä.


öljyä voi myös käyttää halkeileville huulille – vahamainen öljy muodostaa huulille suojaavan kerroksen, joka lukitsee kosteuden ja jättää huulet pehmeän ja kimmoisen tuntuisiksi. Jojobaa käytetään myös monissa hiustuotteissa kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksiensa ansiosta, tehden hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti hallittavat. Pörröiset ja katkeilevat hiukset rakastavat jojobaa! Jojoba voi auttaa hiuspohjan hilseilyyn, kun sitä hierotaan hiuspohjaan shampoopesun yhteydessä. öljy sopii myös hyvin kuiviin vauvan hiuksiin, jolloin se estää hiuksia takkuuntumasta. Miehet voivat käyttää jojobaöljyä partaöljynä.


Sopii Curly Girl Methodin mukaiseen hiustenhoitoon.


INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Nurme jojobaöljy 100ml

  • Tuotekoodi: 4742763004180
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 25,29€

  • Veroton: 20,40€