• Loppu molemmista

Madara growth boost hiuspohjaseerumi 100ml

  Sienipohjainen hoitoneste energisoi hiuspohjaa ja auttaa vahvistamaan hiuksia. Käytetään ennen shampoopesua. Aktiiviaineina elvyttävä kofeiini, sinkki, aminohapot, hiustenkasvua lisäävä niasiini (B3) ja tuuheuttava pantoteenhappo (B5). Vaikutukset kohdistuvat hiuspohjan ikääntymisen hidastamiseen, hiustenlähdön ja hiusten ohenemisen ehkäisyyn. Tuuheuttaa tyvestä alkaen.
Unisex

Aktiiviaineet: 

Kanttarelli – Keltavahvero sisältää runsaasti C- ja D -vitamiinia ja kaliumia, sekä kaikista kasviksista eniten B-vitamiinia. Vaikka kantarellin vitamiinit ovat hyödyllisiä hiuspohjalle, sen beetaglukaani hoitaa myös hiuskuituja. Kantarelli on loistava B-vitamiinien lähde. B-vitamiinit auttavat kuljettamaan happea ja ravinteita hiuspohjaan. Tämä edistää hiustenkasvua.

Kofeiini ehkäisee hiustenlähtöä, nopeuttaa hiustenkasvua, ylläpitää pituutta ja virkistää hiusjuuria. Se lisää myös verenkiertoa hiuspohjaan, joka edistää ravinteiden kulkua hiusjuuriin. Näin hiuspohja ja hiusjuuret pysyvät terveinä ja ravittuina.

Sinkki tasapainottaa hiuspohjaa, ehkäisee hiustenlähtö. Sinkillä on tärkeä rooli solujen jakautumissa. Sinkin on tieteellisesti todistettu olevan välttämätön hivenaine hiuspohjan hyvinvoinnin ja hiusten kasvun kannalta.

B3-niasiini parantaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistää hiusten kasvua. Se lisää myös keratiinin tuotantoa.

B5 tunnetaan nimellä pantoteenihappo, pinnoittaa vaurioituneita hiussäikeitä, parantaa hiusten joustavuutta ja kosteuden säilyttämistä.

Valitse tämä tuote, jos hiustyyppisi on: kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön, myös värjätyille hiuksille.

Tuotteen keskimääräinen kesto: noin 5kk

Koko: 100ml

INCI: Aqua/Water, Chantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract*, Alcohol, Glycerin**, PCA Glyceryl Oleate, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Zinc PCA, Aroma/Fragrance, Carrageenan, Cellulose Gum, Caffeine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Hydrolyzed Keratin, Xylitol, Lactic Acid, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Sodium Benzoate.

*luomuviljelty

**valmistuksessa käytetty luomu raaka-aineita

99% luonnon raaka-aineita

8% luomu raaka-aineita

Käyttö: Hierotaan aktiivisesti kuivaan hiuspohjaan, vaikutusaika 3 minuuttia, jonka jälkeen normaali shampoopesu. Käyttösuositus 2-3 kertaa viikossa.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta mieluiten alkuperäisessä pahvipakkauksessaan.

Sertifiointi: ECOCERT

Vegaani. Pähkinätön. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Madara growth boost hiuspohjaseerumi 100ml

  • Valmistaja: MADARA
  • Tuotekoodi: 4751009820675
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 26,90€

  • Veroton: 21,69€