Frantsila Nokkonen-turve hiuspohjan hoitoöljy 30ml

Hiuspohjan hoitoöljy hoitaa ja elvyttää kuivaa, kutiavaa ja hilseilevää hiuspohjaa.

Hoitoöljyn vaikutus perustuu rauhoittaviin ja antimikrobisiin yrtti- ja turveuutoksiin sekä eteerisiin öljyihin. Hoitoöljy vahvistaa lisäksi hiusten terveyttä nokkosen ja rosmariinin päänahan verenkiertoa aktivoivan vaikutuksen ansiosta. Hiukset saavat näin kiiltoa ja uutta voimaa.

Hiuspohjan hoitoöljy sopii kaikille ylläpitämään hiuspohjan ja hiusten hyvää kuntoa. Erityisesti se on tarpeen käsitellyille hiuksille ja ongelmalliselle hiuspohjalle.

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.


Käyttöohje:

Hiero 4 pipetillistä hoitoöljyä tasaisesti eripuolille hiuspohjaa ja anna vaikuttaa väh. 30 min. Hoitovaikutus paranee, kun öljyn annetaan vaikuttaa pidemmän aikaa esim. yön yli. Lämpö myös tehostaa vaikutusta ja siksi se sopii erinomaisesti  myös saunan yhteyteen. Kampaa hiukset hiuspohjaa myöten ennen pesua.  Käytä aluksi kaksi kertaa viikossa ja harvenna käyttöä hiuspohjan kunnon parantuessa.

Ainesosat:

*Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, *Calendula officinalis (Calendula) flower oil extract, *Urtica dioica (Nettle) leaf oil extract, Sphaqnum Carex (Peat) extract, *Hypericum perforatum (St. John’s wort) oil extract, *Arctium lappa (Burdock) oil extract, *Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Essential oils [Rosmarinus officinalis (Rosemary), Lavandula officinalis (Lavender), Thymus vulgaris (Thyme), Cananga odorata (Ylangylang), Salvia officinalis (Sage), Melaleuca alternifolia (Tea tree)]  *Argania spinosa (Argan oil), Flower essences [ *Picea abies (Spruce) flower,  *Betula pendula (Birch) flower, *Betula pendula (Blueberry) flower]. *Luomua

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Frantsila Nokkonen-turve hiuspohjan hoitoöljy 30ml

  • Valmistaja: FRANTSILA
  • Tuotekoodi: 6416384140302
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 22,20€

  • Veroton: 17,90€