Hydro Phil Ekohammasharja tumman sininen extra soft

 Muoviton Extra Soft hammasharja on resurssiviisas vaihtoehto! Biohajoava varsi on valmistettu nopeasti uusiutuvasta ja biopohjaisilla harjaksilla on erinomaiset puhdistusominaisuudet. Kokonaan kasvipohjainen ja vegaaninen!


Varsia saa eri väreissä, joten aina voi erottaa omansa rakkaiden hammasharjoista. Pieniä ekoihmisiä varten on omat pienemmät hammasharjansa. Väreinä on käytetty ympäristöystävällisiä AURO-luonnonmaaleja, jotka eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia.


Harjoissa käytetty moso-bambu on yksi planeetan nopeimmin kasvavista kasveista. Noin kahdessa vuodessa metsään istutettu bambun taimi kasvaa kestäväksi hammasharjaksi kylpyhuoneeseen. Hydrophilin metsäpalstalla ei käytetä keinokastelua eikä torjunta-aineita. Hydrophil on siis vesipihi ja resurssitehokas valinta!


Extrasoft-harjakset on valmistettu tyräkkikasvihin kuuluvasta risiinikasvista saatavasta, risiiniöljystä. Kokonaan kasvipohjainen Hydrophil on siis täysin maa- eli mineraaliöljytön!


Suosittelemme ahkerasti käytettävän harjan vaihtoa 3 kk välein.


Maanläheisessä pahvipakkauksessaan tuote on myös lämminhenkinen lahja eettiselle ystävälle!


Hydrophil on hammasharja, joka auttaa vähentämään muovin kulutusta. Biologisesti hajoava varsi on valmistettu bambusta, nopeasti uusiutuvasta raaka-aineesta. Biopohjaisilla harjaksilla on erinomaiset puhdistusominaisuudet. Väreinä on käytetty ympäristöystävällisiä AURO-luonnonmaaleja, jotka eivät sisällä mitään synteettisiä ainesosia. Kestävä ja 100% vegaaninen!


Harjoissa käytetty moso-bambu on yksi planeetan nopeimmin kasvavista kasveista. Noin kahdessa vuodessa metsään istutettu bambun taimi kasvaa kestäväksi hammasharjaksi kylpyhuoneeseen. Hydrophilin metsäpalstalla ei käytetä keinokastelua eikä torjunta-aineita. Nailonpohjaiset harjakset puhdistavat hampaat perusteellisesti. Varsia saa eri väreissä, joten aina voi erottaa omansa rakkaiden hammasharjoista. Pieniä ekoihmisiä varten on omat pienemmät hammasharjansa. Suosittelemme ahkerasti käytettävän harjan vaihtoa 3 kk välein.


Hydrophil on kolmen kaveruksen perustama, Hampurissa sijaitseva yritys, joka myy kestäviä hygieniatuotteita. Se lahjoittaa 10 % tuotostaan Viva con Agua -verkostolle, jonka tavoitteena on taata puhdas juomavesi ja perussanitaatio kaikille ihmisille ympäri maailman.


Valmistaja: Hydrophil

Alkuperämaa: Saksa

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Hydro Phil Ekohammasharja tumman sininen extra soft

  • Tuotekoodi: 4260397790298
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 4,50€

  • Veroton: 3,63€