INKUTO Teepuu & Piparminttu Shampoopala 64g Hilseshampoo

INKUTO Tea Tree and Peppermint Solid Shampoo Bar


Kaikki INKUTO:n kiinteät shampoo- ja hoitoainepalat on luotu vastaamaan nykypäivän ihmisten tarpeita: helppokäyttöisiä, ympäristöystävällisiä, taloudellisia ja räätälöityjä hiustyyppiisi. Shampoo- ja hoitoainepaloissa käytetään vain COSMOS-hyväksyttyjä ainesosia, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät tiukat ekologiset standardit ja ovat EU:n tärkeimmän sertifiointielimen hyväksymiä. Pakattu pahvilaatikoihin, jotka FSC (Forest Stewardship Council) on hyväksynyt, ne voidaan helposti kierrättää.


INKUTO Teepuu & piparminttu shampoopala on suunniteltu erityisesti kuiville ja hilseilevälle päänahalle. Tuotteeseen on valittu ainesosia, joilla on kosteutta lisääviä ja kutinaa ehkäiseviä ominaisuuksia. Säännöllisesti käytettynä se voi auttaa helpottamaan ja hallitsemaan kuivia päänahan.


Ei sulfaatteja, kaikki ainesosat ovat COSMO hyväksyttyjä


INCI:Sodium Lauryl Solfoacetate (SLSA), Cocamodopropyl Betaine, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Distearolethl Dimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Protein, Thebroma Cacao Seed Butter, Limnanthes alba seed oil, Mentha arvensis oil, Melaleuva alternifolio oik, Citrus Limonium oil, Fosmanius officinalis porwder, Azadirachta indica oil, Sodium Lactate, Citric Acid, Capryl Glycol, Colour: Miica, CI77891, CI77288 (Green iron oxide)


Valmistettu käsin Suomessa, pienellä Inkuton tehtaalla Helsingin Herttoniemessä.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

INKUTO Teepuu & Piparminttu Shampoopala 64g Hilseshampoo

  • Valmistaja: INKUTO
  • Tuotekoodi: 6430032351797
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 15,95€

  • Veroton: 12,86€