Frantsila eteerinen öljy, jasmiini 10% laimennos

 Jasmiinin eteerinen öljy on täyteläisen rikas ja lämmin kukkainen tuoksu, jonka pohjasävy tuo mieleen teen vivahteet. Naisellisen sensuelli kukkaistuoksu hehkuu viettelevyyttä ja vapautunutta seksuaalista voimaa.


Intensiivinen jasmiini auttaa syventämään tunteita, ja siksi sitä käytetään myös parisuhteen hoitoon. Jasmiiniöljy pehmentää ihoa, stimuloi aisteja, kiihottaa seksuaaliviettiä ja kohottaa mielialaa.


Jasmiinin kukat on poimittava öisin, sillä jasmiinin tuoksu on auringonlaskun jälkeen voimakkaimmillaan. Kukat levitetään ja jätetään useaksi päiväksi oliiviöljyyn kastetulle puuvillaliinalle odottamaan aistikkaan tuoksun uuttamista. Siksi jasmiini tunnetaan myös yön kuningattarena.


Pakkauskoko 10 ml


Ainesosat: Jasminum grandiforum (jasmiini, eteerinen öljy).


Käyttöohje: Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.
Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti eikä laimentamattomana omin neuvoin.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Frantsila eteerinen öljy, jasmiini 10% laimennos

  • Valmistaja: FRANTSILA
  • Tuotekoodi: 6416384110442
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 31,95€

  • Veroton: 25,77€