Frantsila Eteerinen öljy ylang ylang 10ml

 Tuulahdus tropiikin lämpöä.

Ylang ylang eli tuoksuilangia on huumaavan eksoottinen tuoksu, joka yhdistetään rakkauteen ja naisellisuuteen. Eteerisessä ylang ylang -öljyssä on makean viettelevä, kukkean balsaminen tuoksu. Ylang ylang vapauttaa ja rentouttaa. Se on sensuelli tuoksu, joka sopii viettelykseen ja tunteikkaisiin romanttisiin hetkiin.

Eteerinen ylang ylang -öljy höyrytislataan tuoreeltaan poimituista kukista.

Ylang ylangin mielialaa kohottava ja tunteita nostattava tuoksu on parfyymien valmistajien keskuudessa erittäin arvostettu tuoksuainesosa. Trooppisen ylang ylangin kukkeutta voikin erottaa useista tunnetuista luksusparfyymeistä.


Pakkauskoko: 10 ml

Käyttöohje: Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.


Ainesosat: Cananga odorata (ylang ylang, eteerinen öljy).

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.


Vinkki: Tee hauraille ja kaksihaaraisille hiuslatvoille pesun jälkeen pikahoito karitevoilla johon olet lisännyt ylang ylangia 1 tippa 5ml kohti. Ota kämmenellesi sitä vajaa herneen kokoinen pala ja emulgoi siihen pari pisaraa vettä voimakkaasti käsissä hiertäen. Levitä hiuslatvoihin. Jos käsiisi jää vahaa hoida sillä myös esim. kuivia kyynärpäihisi.

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Frantsila Eteerinen öljy ylang ylang 10ml

  • Valmistaja: FRANTSILA
  • Tuotekoodi: 6416384110077
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 19,90€

  • Veroton: 16,05€