Aqua Oleum eteerinen öljy santelipuu 5 %

Aqua Oleum – Santelipuu Eteerinen Öljy

Tasapainottaa ja rauhoittaa stressaavissa tilanteissa. Voidaan käyttää suoraan iholle, koska öljy on laimennettu kookosöljyyn.

Eksoottinen santelipuu herättää ilon ja onnen tunnetta, tasapainottaa ailahtelevaisuutta, rohkaisee luovuuteen ja karkoittaa pelkoja.

Ihonhoidossa sitä käytetään herkälle ja ikääntyvälle iholle.

5 % laimennettu eteerinen öljy ulkoiseen käyttöön.
Ei lasten ulottuville.

Aqua Oleum

Englantilaisella Aqua Oleumilla on kolmen sukulpolven kokemus eteerisistä öljyistä. Julia Lawlessin äiti Kerttu oli suomalaissyntyinen biokemisti, joka avioitui Britteihin.

Ainesosat: Santelipuuöljy* 5%, kookosöljy*. * Luomu

Lisätiedot: luomu, vegaaninen

Eteeristen öljyjen käyttötapoja

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja - Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin.

Suihku tai kylpy - Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia.

Vartaloöljy - Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä. Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi.

Sauna - Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä.

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys - Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä.

Pyyhehauteet - Iholle asetettaviin kylmiin tai lämpimiin pyyhehauteisiin käytetään 1-2 tippaa eteeristä öljyä kostutettuun pyyhkeeseen tiputettuna. Voit tehdä myös öljyhauteen esim. kasvoille (1-2 tippaa 5ml kohti perusöljy) asettaen kosteat pyyhkeet päälle.

Öljyparfyymi - Käytä parfyymin tapaan - tosin vain hyvin vähän - ranteeseesi ja korvan taustaasi. Tee tällöin laimennus esim. jojobaöljyyn (10-20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml kohti). Eteeristä öljyä voi käyttää myös sellaisenaan muutaman pisaran vaatteille, ei silkille. Värilliset eteeriset öljyt kuten patsuli ja mandariini voivat jättää väritahroja.Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Aqua Oleum eteerinen öljy santelipuu 5 %

  • Valmistaja: AQUA
  • Tuotekoodi: 0702346001801
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 9,99€

  • Veroton: 8,06€