• Loppu molemmista

Attitude tahranpoistoaine tekstiileille sitruuna 475ml

 

Attitude Tahranpoistoaine poistaa tehokkaasti tahrat kangasta vahingoittamatta.

Vihreämpi vaihtoehto tahranpoistolle. Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

Worry Free Ingredients - Raaka-aineet, joista ei tarvitse huolehtia. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeeneja eikä lisääntymiskykyisiä toksiineja.

Riippumattomassa laboratoriossa testatut Attitude-tuotteet ovat luonnollisia perustuen mineraali- ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Attitude pyrkii myös säästämään ympäristöä minimoimalla ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankinnassa.

Käyttö

Suihkuta suoraan tahralle. Hiero kankaaseen, anna vaikuttaa 1-5 minuuttia riippuen tahran tyypistä. Pestään vaatteen pesuohjeiden mukaisesti. Tarkasta aina tuotetiedot erikoisohjeiden varalta. Älä anna kuivua kankaaseen.

Attitude

Attitude on kanadalainen sarja sertifioidusti ekologisia ja hiilidioksidineutraaleja pesu- ja kodin puhdistusaineita. Attituden tuotteita käyttämällä sinun ei tarvitse huolehtia ovatko tuotteiden raaka-aineet turvallisia. Yritys on myös sitoutunut vegaaneihin ja luonnollisiin raaka-aineisiin ja tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eikä näissä näin ollen käytetä listattuja allergeeja.


Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Attitude tahranpoistoaine tekstiileille sitruuna 475ml

  • Valmistaja: ATTITUDE
  • Tuotekoodi: 0626232325508
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Loppu molemmista
  • 7,95€

  • Veroton: 6,41€