Attitude - Yleispuhdistusaine 800ml, Sitrus

Luonnollinen ja biohajoava yleispuhdistusaine

Täysin luonnollinen yleispuhdistusaine, joka tehoaa kaikille kodin pinnoille. Yleispuhdistusaine ei sisällä haitallisia säilytysaineita: parabenejä tai formaldehydiä tms. Valmistettu kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista huolettomaan ja tehokkaaseen kodin puhdistukseen. 

Attitude on maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja, johon kuuluvat kodinpuhdistustuotteiden lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä biohajoavat vaipat.

Kaikille pinnoille. Raikas sitruksinen tuoksu.

Käyttöohjeet: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi. Herkemmillä pinnoilla suosittelemme testaamaan tuotetta huomaamattomalla alueella ennen käyttöä.

Attitude on sertifioidusti luonnollinen

Kaikkilla Attitude -tuotteilla on Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. 

Hiilidioksineutraalit tuotteet

Kaikki Attitude -tuotteet ovat valmistettu mahdollisimman hiilidioksineutraalisti, jolla haluataan myötävaikuttaa taistelussa hiilidioksidipäästöjä vastaan. Attitude vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita.

Ainesosat: Aqua (solvent), Caprylyl glucoside (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Alcohol (solvent), Terpineol (citrus – natural fragrance), Decanal (citrus – natural fragrance), Allyl caproate (sweet fruit – natural fragrance).

Pakkauskoko: 800 ml

Valmistusmaa: Kanada

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi

Attitude - Yleispuhdistusaine 800ml, Sitrus

  • Valmistaja: ATTITUDE
  • Tuotekoodi: 0626232401806
  • Verkkokaupassa sekä
    Porvoon Ekokaupan varastossa: Kyllä, molemmissa saatavilla
  • 6,90€

  • Veroton: 5,56€